Kawan-kawan kakcik

Khamis, 13 Disember 2012

Suamiku di hospital...

... menjalani pembedahan kecil di kelopak matanya. InsyaAllah, hari ini mungkin sudah boleh keluar dari wad ...



39 ulasan:

  1. Semoga semuanya berjalan baik yer Kakcik...

    BalasPadam
  2. bakpe ayah tu????
    moga2 cepat sembuh la...makan kena pantang la ni ye ma???

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum,
    moga suami kakcik dah boleh keluar wad hari ni dan rehat kat rumah.

    moga cepat sihat.

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum my lovely KakCik:)

    Jangan susah ati yaa kakChikS..
    InsyaAllah..semua berjalan lancar
    Semoga cepat sembuh hb kakChik!

    :)smile kakcik!

    BalasPadam
  5. Smoga pembedahan berjalan dgn lancar & semoga suami kakcik cepat sembuh.

    BalasPadam
  6. Salam kakcik..semua dipermudahkan Allah hendaknya. Sibuk lah kakcik minggu ni...

    BalasPadam
  7. Semoga cepat sembuh..lepas ni kakcik kena jadi nurse kat rumah..

    BalasPadam
  8. ayah boleh senyum senyum lagi tuh! tapi sakit tuh kan kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semoga dipermudahkn dan selamat..insyaallah!

      Padam
  9. anak saya pun mlm td mata bengkak sebelah jd mcm suami kakcik gak ,bwk gi klinik doc kata ketumbit pecah so kuman merebak jd la kelopak mata anak bengkak merah.pg td beransur pulih lepas mkn ubat.MOga suami kakcik cepat sembuh gak.

    BalasPadam
  10. semoga cepat sembuh & dipermudahkan urusannya..

    BalasPadam
  11. semoga cepat sembuh...ikut pantang larang dan nasihat doc...

    BalasPadam
  12. semoga cepat sembuh.

    Malam ni kena rehatlah dulu ..... ngeeee

    BalasPadam
  13. boleh senyum lagi tu :)

    semoga sihat cpt ye...

    BalasPadam
  14. moga semuanya dipermudahkan dan suami kak cik cpt sembuh yer

    BalasPadam
  15. semoga cepat sembuh... nanti tgok kakcik sebelah mata ajer :))

    BalasPadam
  16. awwwww....SA yang terasa pedih kat mata tu...adoi...semoga hubby kakcik cepat sembuh...

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum kakcik..
    baru hari ni berkesempatan jengah kat sini..

    moga hubby kakcik selamat menjalani pembedahan dan moga cepat sembuh hendakNYA..

    BalasPadam
  18. kenapa mata suami kakcik sampai kena wat surgery tu? Semoga cepat sembuh..

    BalasPadam
  19. Kak Cik moga2 abg Mus cepat sihat ye. Mata tu very sensetif part...dan tak de spare part.

    BalasPadam
  20. Kenapa kena bedah tu kakcik? Suami kakcik kiterang nak panggil apa? Pggil abgcik la kan? Hehehe.

    BalasPadam
  21. semoga suami kak chik cepat sembuh...

    BalasPadam
  22. akak, kelopak mata saya pun ada biji ni, tapi kecik jee..berapa kos bedah?... tak hilangla dah makan ubat dan guna ubat titis...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik tak pasti berapa kosnya. Mungkin dalam lingkungan RM2 K - RM3K. Biji tu memang tak hilang tanpa pembedahan. Rakan sepejabat kakcik pun ada kena macam tu. Dah dua kali buat pembedahan...

      Padam
  23. Terima kasih kepada semua kawan2 yang mendoakan agar kesihatan suami kakcik kembali pulih. Walaupun nampak kecil, tapi 'biji' di kelopak mata itu memang menyukarkan...

    BalasPadam
  24. assalamualaikum kakcik...semoga cepat2 sembuh yer...:)

    BalasPadam
  25. moga cepat sembuh.. memang kene buang ye biji tu?sebab die makin besar ye kakcik?

    BalasPadam
  26. kenapa tu kak. suami say pun pernah buat mcm ni. moga cepat sembuh ye..

    BalasPadam
  27. semoga cepat sembuh kak.....alhamdulillah semuanya berjalan lancar!

    BalasPadam
  28. Salam Kakcik..Moga abangnya cepat sembuh..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com