Kawan-kawan kakcik

Khamis, 13 Disember 2012

Kalau terlanggar belakangnya, harus setahun kena berpuasa!...

Siapalah yang empunya agaknya ya?  Plet kuning tu!

Takut juga mengekorinya dalam kesesakan.  Buatnya 'tercium' sikit,
sakit jadinya... huhuhu...

Entah kenapalah Jalan Kia Peng ini sesak sangat petang semalam.
Hampir 15 minit berada di belakang kereta mewah itu.  Tak tahu
nak buat apa, saja suka-suka rakamkan gambarnya.  Ramai yang
tertoleh-toleh melihat kereta tersebut. Harap pemiliknya tak saman
kakcik kerana merakam gambar-gambar di atas. :)

20 ulasan:

  1. memang kene berpuasa la gamaknya....

    BalasPadam
  2. huii kalau ter'cium' bukan setakat kena puasa setahun,silap2 kena berhutang dengan Along! Jaga2 kakcik...

    BalasPadam
  3. mesti kaum kerabat yang punya tuh..selesa erk dia bawak keta sempit tuh...rendah jer...

    BalasPadam
  4. Siapalah pemilik nya kan. Mau fengsan klo terlanggar.

    BalasPadam
  5. As salam Kak cik,

    Selamat pagi! Kerabat negeri Sembilan tak? Sebab no platnye 9 hehehee

    BalasPadam
  6. Selesakah memandu kereta serendah itu...

    BalasPadam
  7. ishhh....ngerinyaaa imaginekan 'kalau' itu Kakcik

    BalasPadam
  8. wah kerabat kot.bukan boleh suka2 guna plat kuning kan..

    kalau tercium memang masak la,mau terkencing dalam diam hahaha

    BalasPadam
  9. bilala boleh pakai kete cam gitu...hehehehe
    ma sihat???

    BalasPadam
  10. tak payah puasa kakcik..claim insurans je.. hahaha...

    BalasPadam
  11. wow.. bestnya kalo dapat menumpang kete neh.. hehehehe~\
    tp iyra hanya mampu berangan ajelah..

    BalasPadam
  12. salam kakcik..

    klu saya pun tak berani nak dekat.. seram & tak sanggup nak puasa setahun he..he..

    BalasPadam
  13. Sapa laa empunya kereta tu yer Kak Cik.. Kuning no platenya..kerabat kut..

    BalasPadam
  14. Specialnya no 9 tu pd owner keta tu.

    BalasPadam
  15. tengok kereta dah hebat .. tengok no plat dah dasat.. memang orang yang hebatler punya.. kita nak bergambar ngan keretatu pun takut weh..

    BalasPadam
  16. Makchaq selalu rasa kereta2 macam ni kelakar bentuknya.. macam kena pijak dengan dinasour ke apa.. penyek...

    BalasPadam
  17. fuh.. lencun baju kalau tercium kete tu..
    Alhamdulillah ianya tak berlaku.. ;)

    BalasPadam
  18. betul tu kak,jgn cium le kak, bahaya nanti. mesti org kaya n hebat2kan kak

    BalasPadam
  19. assalamualaikum kakcik...betul tu kena jaga2 kalau dah tercium parah jadinya...:)

    BalasPadam
  20. cantik keta nih! tapi kalau kaler merah lagi kebabom kalau saya pemiliknya!
    sentiasa beringat utk bagi sikit ruang utk keta depan time memandu, sebab takut tercium aje, nak2 keta2 besar begini!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.