Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 20 Julai 2012

Jom terbang ...

Jangan hairan melihat catatan berjadual kakcik yang naik dengan kerap pada hari ini.  Dalam bulan Ramadhan nanti kakcik mungkin memperlahankan 'rentak'.  Cadangnya kakcik hendak bercuti sebulan, tapi Bangcik kata 'you better don't, Mum' (eceh... Bangcik tu memang suka bercakap Bahasa Inggeris walaupun tunggang-langgang)!

... oh! kakcik belum mampu untuk terbang lagi sebenarnya ...


11 ulasan:

  1. yeah... kita pun seangkatan dengan bangcik, u better dont mum!
    salam ramadhan untuk kakcik sekeluarga.. =)

    BalasPadam
  2. mak banyak idea
    tak payah lah nak kurang2 kan entri ek :)

    BalasPadam
  3. Salam Ramadhan utk akak sekeluarga

    BalasPadam
  4. nak terbang p JEPUN la kakcik !! hehe
    slm ramadhan kakcik ! :)





    Luv,
    cik ana

    BalasPadam
  5. Salam Ramadhan utk kakcik sekeluarga dari Sabah. Kita pergi terawih sama2 ye kakcik.

    BalasPadam
  6. salam ramadhan utk kakcik sekeluarga :)

    BalasPadam
  7. selamat menyambut ramadhan kakcik dan keluarga semoga ramadhan kali ini lebih bermakna dan lebih di berkati. Amin....

    BalasPadam
  8. salam ramadhan al mubarak buat akk sekeluarga ..
    semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan penuh keberkatan tahun ini .. insyaallahh ;)

    saya x der mood nak berjalan2 lah kak tahun nie
    ke sarawak tuu entah terpaksa dibatalkan agaknyee huhuh

    BalasPadam
  9. hihi...takpe bangcik..practise make perfect!
    slmt menyambut ramadhan mak.. :)

    BalasPadam
  10. Selamat menyambut ramadhan kak cik..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.