Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 6 Julai 2012

Bloglist Kakcik Seroja...


Assalamu'alaikum kepada semua yang membaca blog kakcik ini.  Setelah berfikir-fikir, kakcik bercadang untuk 'merombak' senarai yang terdapat di sisi kiri blog kakcik ini.  Blog kawan-kawan yang memang telah lama bersama kakcik, InsyaAllah akan kakcik biarkan di sana.  Bagaimanapun, kakcik mungkin akan mengeluarkan pautan blog yang kakcik dapati tidak lagi aktif.

Dengan rendah hati, kakcik mengaku bahawa blog kakcik ini bukanlah blog yang popular.  Pengikut (kakcik anggap kawan-kawan kakcik) belum sampai 750 orang.  Paparan halaman untuk sehari semalam pun 'baru hendak belajar' mencecah 500 paparan.

Sekiranya ada di antara pembaca (tentunya yang ada blog) mahu kakcik menyenaraikan blog anda di sisi blog kakcik ini, sila tinggalkan pautan blog anda di ruang komen catatan ini. Kalau sudi menjadi kawan (pengikut) blog kakcik, itu mungkin satu kelebihan buat anda untuk terpilih.

Satu lagi kelebihan adalah kesudian anda membuat sedikit catatan berkenaan pemilihan ini di blog anda.  Tak perlu catatan yang panjang lebar.  Cukup sekadar meletakkan gambar di atas dan pautan ke catatan yang kakcik buat ini.  Jangan lupa tinggalkan pautan catatan anda itu di ruang komen di bawah ya.


InsyaAllah, pemilihan akan kakcik buat secepat-cepatnya minggu depan. 

90 ulasan:

  1. Balasan
    1. laaaa, jangan terlupa saya pulak kak cik oiii

      Padam
  2. teringin utk dipilih :")
    kalau tak keberatan utk pilih ini link sy ya kakcik ;)

    http://mamyharraz.blogspot.com

    BalasPadam
  3. 500 sehari tu dah kira separa otai tu =P

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Fara...

      kenalah letak banner buruk tu. Tapi pautan blog Fara kakcik dah 'reserve'kan tempatnya. :)

      Padam
  5. kakcik sayang

    http://ruhayurazali.blogspot.com/2012/07/jom-join-bloglist-kakcik-seroja.html

    BalasPadam
  6. salam kakcik,
    nak jugak masuk list.
    hehe

    ellnekimura.blogspot.com

    tentang header tu rasanya takdapat nak letak sebab di PC saya tekleh print screen.

    BalasPadam
  7. Banyak tu kak 500 pageview sehari.

    BalasPadam
  8. saya pun nak joinnnn....

    http://mellyharris.blogspot.com

    kalau salah silalah tunjukkan....

    BalasPadam
  9. Kak Chik...pondok Nekcik ada tak???

    BalasPadam
  10. nak gak...nak gak...nak gak...

    http://www.eelobor.com/

    BalasPadam
  11. kakcik.. nak ketat2 ngan kakcik.. hehehe

    BalasPadam
  12. jangan lupa kat blog iols ye kak!

    http://miloaiskurangmanis.blogspot.com/

    muahhhhhhhhhhhhh!~
    hiks

    BalasPadam
  13. http://ellnekimura.blogspot.com/2012/07/bloglist-kakcik-seroja.html


    dah buat. hehe. berjaya letak header kakcik.

    BalasPadam
  14. Nak juga join....
    http://nazayiena76.blogspot.com/2012/07/bloglist-kakcik-seroja.html

    BalasPadam
  15. salam kak chik...

    blog kak chik antara blog yg akan sy singgah jika ada kelapangan, ikutkan sy segan nk join tp sbb nk menambah kwn sy nk join juga lah..itupun kalo menetapi syarat..

    BalasPadam
  16. kakcik saya nak join buleh?? http://missbbydua.blogspot.com...

    BalasPadam
  17. jangan lupakan kami kakcik.... heee3x...

    BalasPadam
  18. http://suriaamanda.blogspot.com/, saya dah lama jd follower kak cik..eh yer ker? hhahaha...saya nak join..

    BalasPadam
  19. Kak cik baik hati, hari hari sayz buka blog kak chik, ngata puji depan puji belakang tau, sekian catatan saya,

    BalasPadam
  20. salam kakcik..
    kalau sudi nak jugak.. ^_~


    http://qasehkuqalesya.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. kakcik...
    nak join gak...da buat entry..hihi

    http://ourkizuna.blogspot.com

    BalasPadam
  22. kakcik.. jangan lupakan ai ye.. ;)

    BalasPadam
  23. 500 byk tu....

    rietta 20 pown xlepas....hehehe...

    andai sudi...rietta teringin nak masuk dalam list...


    http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com

    BalasPadam
  24. Sukanya kalau terpilih.

    http://cempakabiru-nieda.blogspot.com

    BalasPadam
  25. biar betul sehari 500..perghh terkejut sy..:)

    BalasPadam
  26. Slam sejahtera KC
    Hebat KC!Terus rajin menulis!

    BalasPadam
  27. Assalamualaikum,
    Wahhhh! Sila jangan lepaskan peluang segunung intan ni...

    http://annieyss.blogspot.com

    sebelum ni jarang2 je komen tapi selalu2 tu skodeng ngendap kakcik jenjalan pergi mana.

    BalasPadam
  28. Salam Kakcik,

    buatlah apa yg patut!
    Selamat berbuka posa!

    BalasPadam
  29. salam kakcik js nk berkenalan blh ke?

    hihi...teringin nk join tp kalau smpt js wat entry khas nti..

    js puya link: http://jemarisuri1001.blogspot.com

    BalasPadam
  30. As'salam KakChik,

    Follow KakChik.
    Sesi merombak ye.

    http://www.shimasall.blogspot.com/

    ^_^

    BalasPadam
  31. http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com/2012/07/jom-meramaikan-bloglist-kakcik-seroja.html

    BalasPadam
  32. salam kak
    nakkk jugakkk
    jgn lupa saya ye
    kasihredha.blogspot.com

    tapi mcmana nak letak banner tu kak?

    BalasPadam
  33. salam kakcik !!

    http://www.pakciklie.com/2012/07/blog-kakcik-seroja-anda-kenal.html

    BalasPadam
  34. kakcik.. yaya join..

    http://diariibuwafiq.blogspot.com/2012/07/bloglist-kakcik-seroja.html

    BalasPadam
  35. Sesiapa yg dah jumpa kakcik w.pun baru kali pertama tak akan terasa kekoknya

    BalasPadam
  36. sy join..

    http://izzdanceriteranya.blogspot.com/2012/07/jom-meriahkan-bloglist-kakcik-seroja.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Follower kakcik dah menjangkau 750..tahniah..

      http://ummuainries.blogspot.com

      Padam
  37. kakcik...selamat malam...
    saya datang nii...

    http://ainnoraini.blogspot.com

    BalasPadam
  38. Assalam kak cik...
    Hehee saya pun nak join jugak ni

    http://saniahtalib.blogspot.com

    BalasPadam
  39. assalam kak cik acik nak..http://mak3hero.blogspot.com
    tapi nak letak gambar diblog sendiri tak dapat buat..hero acik tak balik minggu ni..acik tak pandai..maaf ye kak cik

    BalasPadam
  40. Salam kakcik, saya ni memang baru ler dlm blog2 ni,,kurang faham,,tgk semua bg blog add. saya ikut jea la join..abil4fauziah.blogspot.com

    BalasPadam
  41. skrang ni tngh on guna hp ja.. susah buat entrii :)
    selepas ni ye..

    BalasPadam
  42. kakcik..jangan lupakan daku...

    http://sitimurni.blogspot.com

    BalasPadam
  43. akaaakkkk jangan tinggal daku...

    http://yan-yanjournal.blogspot.com

    BalasPadam
  44. dah 753 kak.....ramai dah tu.....ahakz....bg saya sikit....ahakz

    BalasPadam
  45. saya datang sini daripada blog PCL :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tlg bgtau kt blog boni ni kakcik...potluck tu apa?

      Padam
    2. saya kenal blog kak cik pun dari PCL..
      :)
      sekali bw terus jatuh hati..
      hehe..

      Padam
  46. 177053-jumlah yg telah melawat kakcik..alhmadulillah,kan..
    walau blog kita tak famos amos mcm hanis zalikha,yuyu atau fatin liyana..

    BalasPadam
  47. Salam kakchik.Jangan lupakan diriku ye...

    BalasPadam
  48. lupa lak...ni linknya http://ceritakami81.blogspot.com/2012/07/bloglist-kakcik-seroja.html

    BalasPadam
  49. Nak jugak.. Tq yer...

    http://sayangkudinadania.blogspot.com/

    BalasPadam
  50. suka baca blog kakcik wlupun kdg2 masa tak mgizinkan hehehehe...tapi saya akan pastikan baca semuanya wlu tak komen :)

    http://www.sisdee.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya merayu dengan sepenuh hati agar janganlah kiranya blog saya disingkirkan dari bloglist kakcik.

      Padam
  51. kak janganlah buang list saya, saya barui tukar ke wordpress, pastu link saya tak update di bloglist kengkawan even saya update blog, sudilah kiranya remain saya di sini kalau kakcik masih sudi, kekekekek rasa bersalah kan? hehehhe..gurau je kakcik, kekalkan saya di sini tau

    BalasPadam
  52. Blog Kakcik sudah saya senaraikan dalam bloglist saya. Saya sentiasa mendapat khabar dan singgah ke blog kakcik apabila ada entri terkini. Kalau sudi, kekalkan saya dalam bloglist kakcik walau saya sangat jaraaaaaannngg mengupdate.....maafkan saya.

    BalasPadam
  53. Huuiii.. dah ramai kakcik. Kakak baru siap buat N3 dan baru publish.

    http://zakiepurvit.blogspot.com/2012/07/bloglist-kakcik-nurseroja.html

    sayang ketat-ketat kata anak kakak:)

    BalasPadam
  54. Dapat tersenarai di hujung2 pun tak apa....hehehehe...

    BalasPadam
  55. Salam......Saya nak kenal Kakcik Seroja, Dah Join

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/07/blog-kakcik-seroja-anda-kenal.html

    BalasPadam
  56. alamak, gelabahnya is.. sempat ke buat ni.. alamak... alamak...

    BalasPadam
  57. Salam kakcik. Dah join yer. Sudi² lah 'reserve' kan tempat saya yer...hehehe...

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2012/07/bloglist-kakcik-seroja.html

    BalasPadam
  58. saya nye link dah ada kan akkkkkkkkkkkkkk ??

    :))

    BalasPadam
  59. Assalamualaikum. salam perkenalan..

    BalasPadam
  60. salam kakcik.. saya dh join pown harap terpilih yek

    http://kesumaangsana.blogspot.com/2012/07/bloglist-kakcik-seroja.html

    BalasPadam
  61. Askm. Salam kenal dan ukhwah juga. Baru lagi di sini.. Semoga mendapat sambutan.

    BalasPadam
  62. Salam. Kakcik, teringin nak join. Masih sempat lagi ke nak join???

    Nanti Nur postkan linknya di sini ye..

    BalasPadam
  63. salam kak cik..
    selaku blogger baru still blur nak join nie... cam ner erk..?

    BalasPadam
  64. Kak cik saya join

    done follow...khik3

    http://azievee.blogspot.com/2012/07/bloglist-kakcik-seroja.html

    BalasPadam
  65. Assalamualaikum, Salam ukhwah..
    Sayapun dah join. Harap2 tersenarai..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/07/bloglist-kakcik-seroja.html

    BalasPadam
  66. Blog kakcik antara blog yg makchaq singgah hari2 w/ pun mungkin tak komen...

    Makchaq rasa makchaq tak sesuai untuk disenaraikan, sebab makchaq sangat slow/malas buat entri.. Seminggu buat 2 ke 3 saja... Kadang2 1...tapi membaca rajin dan suka sangat.. hari2 BW dan menziarah...

    BalasPadam
  67. Salam kakcik...

    ramai dah nampaknya.
    Baru berkesempatan buat entri...

    Nak join juga...

    Ini entri yus...
    http://maz-naz.blogspot.com/2012/07/bloglist-kakcik-seroja.html

    BalasPadam
  68. Hehe..saya pun nk ikut kakak ipar saya yang di atas ni..

    Ini entri saya
    http://miszsephia.blogspot.com/2012/07/bloglist-kakcik-seroja.html

    BalasPadam
  69. kita nak jugaaaaaaaaaaaaaaaa join!

    http://sariyusa.blogspot.com/2012/07/kakcik-seroja-bloglist.html

    BalasPadam
  70. Saya tertinggal bas nampaknye...tapi nak join juga.Baru mlm ni la dpt wat entry blog kakcik ni

    http://inazamrifamily.blogspot.com/2012/07/blog-list-kakcikseroja.html

    BalasPadam
  71. 500 tu banyak la kakcik..

    nak join jugak la...

    http://salya07.com

    BalasPadam
  72. Salam.
    Kakcik,
    Nur dah pun buat entri.

    Ini linknya..

    http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2012/07/bloglist-kakcik-seroja.html

    BalasPadam
  73. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/07/bloglist-kakcik-seroja.html

    BalasPadam
  74. Salam Kakcik,
    paut, paut http://mohkembara.blogspot.com

    BalasPadam
  75. Assalamualaikum.

    Setelah beberapa kali berulang alik ke blog ini, teringin juga saya mengajukan permohonan untuk disenaraikan dalam bloglist Kak Cik. Ucapan jazakallah atas kesudian Kak Cik dan Alhamdulillah juga kalau tidak disenaraikan.

    Saya bukan seorang yg rajin memberi komen, tapi memang rajin membaca dari blog ke blog.

    Sekadar makluman, blog Kak Cik ini telah beberapa bulan tersenarai di blog saya tanpa dimaklumkan.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com