Kawan-kawan kakcik

Rabu, 1 Februari 2012

Ingin rasanya kugenggam awan yang memutih itu...


Berbaris?




Nampak tak kapalterbang yang kelihatan sebesar semut itu?


Dugong?


Sudah  mula gelap...

24 ulasan:

  1. menjamu mata diawanan petang ni.. ;p

    BalasPadam
  2. Pejamkan mata... Genggamlah sepuasnya.

    BalasPadam
  3. sini pun mendung jgk...klu kat cni kapal besar2 belaka..dah nak landing la katakan..

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Kak Cik

    tak tercapai tangan untuk mengegamnya....

    BalasPadam
  5. kakcik rasa macam nak gumpal2 banyak2 jadik macam gula2 kapas tu.. tak pun gumpal2 banyak2 jadik bantal kekabu.. erk?

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum kakcik...

    sgt indah tapi terlalu tinggi hendak dipeluk awan tersebut..cukuplah ia menjadi pelidung waktu kita kepanasan..

    BalasPadam
  7. Sallam kakcik,

    Cantik tak terkata...
    Melihatnya rasa damai jiwa.

    BalasPadam
  8. kakcik amik ke gambar ni? cantik laaa

    BalasPadam
  9. indah ciptaan Allah... cantik semua gambar =)

    akak,nanti jgn lupa baca n3 terbaru izan tau..ada sesuatu di situ menanti akak hehe...

    BalasPadam
  10. Kakcik! Nsb bek kapalterbang. Klu UFO? Mau bergegar dunia!

    Sy selalu berangan nak tdo atas awan yg gebu mulus tu!

    BalasPadam
  11. seakan2 ada aliran trafik di udara di mana awan adalah kenderaannya... subhanAllah..

    BalasPadam
  12. orang atas kapalterbang tu tengok kita yang sebesar semot....

    BalasPadam
  13. Salam,
    Tkasih kerana bulatkan ... jadi LF nampak ! Kurang nampak bukan sebab mata ni tapi sebab benda tu kecik !

    BalasPadam
  14. wow kakcik...

    tu pasallah anak2 saya haramkan saya amik lesen keta...
    nanti mama bukan pandang jalan tapi pandang awan hahaha...

    saya boleh tak dengar apa pun bila dah start terpandang awan gemawan, mmg rasa nak berenang2 celah2 dia, rasa betapa sejuknya dia...dan bentuk2kan dia ikut suka hati saya, macam ice batu kepal jaman dolu...gerrram ek? hahah...

    BalasPadam
  15. subhanallah..
    ma...comel la awan2 ni
    terbayang2 aksi johan RL nyanyi awan nano nano..hehehehe

    BalasPadam
  16. Salam..

    Indah sungguh ciptaan Yang Maha Esa.. :)

    BalasPadam
  17. Salam, kalau nak genggam kena terbang dulu.. pi pinjam baju superman..

    BalasPadam
  18. salam..cantiknya gambar awan yang memutih..
    sempat tu kakcik ambik gambar awan.

    BalasPadam
  19. gambar yang kedua terakhir tu cantik lah..kakcik.

    dulu masa sekolah kalau dongak ke langit siap bagitau balik kat arwah abah..jenis2 awan..kumulus la..kumulusnimbus la..sirus la..sekarang..hehe...satu ape jenis pun dah tak kenal mana satu..cuma ingat nama je.

    BalasPadam
  20. wah.. mood awan nano nie.. hehe. lawo pic kakcik :)

    BalasPadam
  21. cik ina selalu geram nengok awan, rasa nak ramas-ramas .cantiknya awan-awan tu.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com