Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 10 Februari 2012

Blogspot mabuk lagi?...

Blog yang guna ruang komen bersama pengesahan perkataan (word verification), tidak dapat hendak kuletak komen di pagi ini...

Dari ruang komen blog Kakya @ Deru Ombak

Ini pula dari ruang komen blog Pn. Queenie
Nampak tak perkataan yang keluar adalah sama : smenita.  Berkali-kali dimasukkan perkataan itu, boleh pulak dia keluar amaran bertulisan merah tu. :(



18 ulasan:

  1. Salam Kakcik,

    Macam2 blog sekarang kan?
    Akak memang buta IT..huhuhuhu

    BalasPadam
  2. gamoknye kakcik kene tulih yg berombak2 tu juge kottt

    BalasPadam
  3. salam kakcik..
    betul tu,saya pun kena banyak kali jugak td..
    terus tak boleh komen..huhu

    BalasPadam
  4. kengkadang blog pun dah pening, sama cam pc saya kat umah ni, tetiba aje tak boleh pulak nak login, cam hampeh aje, puas cuba macam2

    BalasPadam
  5. cheqna ok je...
    adalah tu yang blogspot peningkan tu hehehehe

    BalasPadam
  6. tina klu tang word verification ni mmg fail, sebab selalu salah taip =)

    BalasPadam
  7. pernah juga jadi camtu last2 xjadi nak komen lepas dah dua tiga kali cuba huhu

    BalasPadam
  8. blogspot pun dah pandai pening2 lalat...

    BalasPadam
  9. kak cik saya pon slalu kena camtu..blogspot dah pening ni..

    BalasPadam
  10. bagi ade isi tu
    buang2 je lah bende tu
    buat susah kat kawan je

    BalasPadam
  11. sejujurnya saya kurang suka word verfication ini, pada saya mmg menyusahkan..huhu

    BalasPadam
  12. kwn2 blogger lain tolonglah buang word verify tu...cian mak xleh komen =)

    BalasPadam
  13. Salam kakcik
    Maaf kakcik.. Kakya tak pernah set verification word. Adeh! Maaf sekali lagi. Kakya mmg tak tau cemane nak repair

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakya...

      untuk buang word verification tu, Kakya cuma perlu ikut balik step seperti dalam catatan saya yang ini : http://kakciknurseroja.blogspot.com/2012/01/ruang-komen-menjawab-soalan-tn-hj-al.html

      Selepas buat pilihan tu, Kakya skrol ke bawah sampai jumpa 'Papar pengesahan perkataan untuk ulusan', Kakya klik butang 'Tidak' dan terus simpan tetapan. Itu saja.

      Word verification tu sebenarnya tak perlu pun walaupun kita memilih untuk menapis dulu komen sebelunm disiarkan.

      Sekian, terima kasih. :)

      Padam
  14. hahaha...betul blogspot ni...dah la kita ni pening2 dgn IT ni makin dia main2kan kita yg blur2 ayam ni ye...nak kena ni

    BalasPadam
  15. saya pun kena pagi tadi.. nak tinggalkan komen tak boleh.. SEMANITA jugak

    BalasPadam
  16. Kakak pun ada masalah setengah kawan tak boleh masuk blog dia keluar error 404. Sedih sebab org dah komen N3 kita tapi kunjung balas tak boleh pulak...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.