Kawan-kawan kakcik

Rabu, 16 November 2011

RTK - yang ini bukan melalui telefon bimbit...



18 ulasan:

  1. macam familiar bangunan yang jauh ada helipad dalam gambar 1st tu..

    BalasPadam
  2. letih dah tengok bangunan tinggi2.. nak tengok yang rendah2 pulak.. ;)

    BalasPadam
  3. dah lama tak jalan-jalan tengok bangunan tinggi-tinggi...tiap-tiap hari jalan kaw. perumahan je :D

    BalasPadam
  4. agak2nya dr mana la kakcik ambik gmbr ni...dari aras berapa?

    BalasPadam
  5. erk, sekali pandang gambar bawah..nmpk cm batu nisan lak kat atas bangnanan tu...

    BalasPadam
  6. bagunan kecik...bagunan beso.....antara 2 darjat...ahakz

    BalasPadam
  7. Tina...

    pemandangan yang boleh memberikan pelbagai gambaran. :)

    BalasPadam
  8. Rai...

    kakcik tak pasti nama bangunan itu. :)

    BalasPadam
  9. Ai...

    di KL ini, kalau kita duduk dalam kereta, silap2 langit pun tak nampak sebab banyak sangat pencakar langit. :)

    BalasPadam
  10. Chik Na...

    kakcik ni saban hari menghadapinya. :)

    BalasPadam
  11. exora...

    kakcik merakamkannya dari tingkap tingkat 14, Hotel Istana. :)

    BalasPadam
  12. PCL...

    yang macam batu nisan itu adalah bangunan kembar Berjaya Time Square. :)

    BalasPadam
  13. jebat...

    di mana-mana pun, perbezaan itu tetap ada. :(

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.