Tak tahulah kenapa, semakin hari semakin hilang semangat hendak mengemaskini blog. Bukan tiada ilham, buka tiada masa, tapi.........
Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.
Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.
Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com
nyum2
BalasPadamsedap ni kakcik... dana panggil msk pindang...
BalasPadamsedap kalau hirup kuahnya...
ini pun dah rasa nak tambah 2-3 kali bonda..ada sambal belacan lagi mengancam
BalasPadamMasak ikan ni mcm senang. Tapi echa tak berapa pandai nak buat sbb takut ikan hancur. Huhuhu.
BalasPadamMakanan fav SA ni mak...suka buat pedas2 pas tu hirup kuah...la ni dh pandai ikut style Kelantan, letak budu sekali...sedap...
BalasPadamdulu memang tak suka makan singgang ni tapi bile umur meningkat ni selera berubah pulak..ada masa memang kena buat singgang makn dengan nasi lembik...tapi kena tambah ikan goreng ..nak rasa masin sikit he.he
BalasPadamFaktor usia kut Kakcik ya...rasa malas segala...
BalasPadamSedapnye.
BalasPadamHirup kuah nyam3
SEANGN MACAM NI PUN SAYA STILL TAK PANDAI LAGI MAK..hancur ikan saya kerja kan..kofkofkof..
BalasPadamYalah Kakcik tak tahu kenapa sekarang ni rasa malas. Tapi saya ni kalau mengadu malas aje, tetiba jadi rajin. Itu yang kena mengadu selalu ^_^
BalasPadamSesekali dapat pekena lauk macam ni, sedapnya bukan kepalang lagi, Kakcik. Boleh bertambah nasi dibuatnya.
Minggu ni SA nak pindah umah..so x leh nak masak sgt
BalasPadam