Kawan-kawan kakcik

Rabu, 28 September 2016

Bila hilang selera..

...tak terjamah makanan di hadapan mata...



yang ini mahu tak mahu kena ditelan...

12 ulasan:

  1. kakcik..saya masa tak sihat ari tu..sebulan lbh hidup cuma minum air ja..langsung takde selera..smpkan uami marah2 sbb nak makan ubat ,kena makan dulu..

    BalasPadam
  2. Ginilah kalau dah sakit ye KC....Apa pun tak selera. Sedap macam mana pun, semua tolak tepi....Kenapalah agaknya selera kita boleh jadi gitu kan....
    Moga anak KC cepat sembuh ye

    BalasPadam
  3. Bila dah sakit, macam nilah gayanya Kakcik. Nanti dah sembuh, barulah selera makan datang balik.

    Semoga bujang Kakcik ni cepat sembuh dari dengginya.

    BalasPadam
  4. Mak suruh try air oren dari shaklee mak..syakirah masa kene denggi minum air isotonik shaklee tu kje..org bukan ahli org bukan pembeli tapi ade org sedekah time tu..2 hari alhamdulillah elok terus. Semua pun kerana allah tapi kita usaha ye mak

    BalasPadam
  5. kite lak yg sebak tgk si bongsu kakcik tuh...

    moga trs di beri kesembuhan ye kakcik, di beri kekuatan kakcik jaga org sakit...

    BalasPadam
  6. Semoga cepat sembuh.
    Nak mintak suap tu.

    BalasPadam
  7. kakcik, meh la cuba set shaklee untuk denggi. kadang denggi ni boleh teruk sampai boleh efek hati. nanti boleh kontek saya 0122195919.

    BalasPadam
  8. Ya.......tak ada selera, rasa tak selesa...serba tak kena....GWS dak sepet & kakcik pun take care

    BalasPadam
  9. saya masa kena denggi dulu pun, tak ada selera makan semasa berbuka puasa.

    itulah first time dalam hidup baru tahu rasa orang yang tak lalu nak makan.

    BalasPadam
  10. Salam Kakcik!

    Apa khabar anak bujang Kakcik hari ni? Dah beransur sembuh dari denggi? Semoga dia cepat sembuh hendaknya ya!

    BalasPadam
  11. Banyaknya ubat... Saya memang surrender bab-bab makan ubat ni. Kadang-kadang tu main kelat pon ada.. Uhuhuhu..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com