Kawan-kawan kakcik

Rabu, 2 September 2015

Sinar yang sirna...

...gara-gara jerebu yang melanda...

...pemandangan dari tingkap Hospital Pantai Ampang pada jam 7.30 pagi...

15 ulasan:

  1. Macam mana kakcik boleh ambil gambar di sini?
    Harap kakcik sihat.

    BalasPadam
  2. makin teruk kan kakcik jerebu nya... nsb lah dana nih cuma kuar pagi2 subuh time pg keje n time balik keje je... camne la yg mmg kejenyer kt luar opis...

    BalasPadam
  3. udara yg tak sihat bdn pun jadi tak sihat dibuatnya

    BalasPadam
  4. Kawasan perumahan saya sampai ke Setia Alam nampak teruk..
    Pagi2 dalam perjalanan ke office dah bau asap.. risau dengan anak2 ke sekolah berhadapan dengan jerebu la ni..

    BalasPadam
  5. semoga kiter sihat-sihat sentiasa mak..

    BalasPadam
  6. semoga kakcik diberi kesihatan yg baik dan boleh berkongsi cerita selalu.

    BalasPadam
  7. singgah rabu
    hari ni anum bz sangat2
    x sempat BW

    BalasPadam
  8. moga kakcik diberi kesihatan yang baik selepas ini..tidak kita dewasa atau kanak2..jagalah kesihatan..saat begini..keluar ketika perlu..

    BalasPadam
  9. moga kakcik diberi kesihatan yang baik2
    ..insyallah..amin

    take care kak

    BalasPadam
  10. teruk nye jerebu ....rasa panas nye kat luar

    BalasPadam
  11. Take care kak...dimana jua akak berada..

    BalasPadam
  12. teruk jugak tu..jaga kesihatan kakcik..:)

    BalasPadam
  13. Betul tu KC sekarang ni mmg jerebu kan.....kacau pemandangan mata le

    BalasPadam
  14. Pagi tadi masa nak pergi kerja pun nampak teruk juga di kawasan rumah saya ni. Jerebu dah start balik nampaknya. Ini tak tahulah jerebu ni macam dah jadi 'acara tahunan' pulak!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com