Kawan-kawan kakcik

Isnin, 26 Januari 2015

Tolong kami bantu kami...

...hahaha...

Dah macam yang selalu kita jumpa kalau makan di kedai-kedai makan kat Kg. Baru, Kuala Lumpur tu...

Tapi yang ini 'tukang bawa' siap   pakai penutup muka lagi...hahaha...

p/s : di Ho Chi Minh City ini banyak 'penutup muka' diperbuat daripada  kain pelbagai corak...

19 ulasan:

  1. kakcih beli penutup muka tu buat soviner hahaha

    BalasPadam
  2. kalau akak jumpa mau beli macam2 warna tu kak cik..

    BalasPadam
  3. agaknya kat sana banyak habuk kot...

    BalasPadam
  4. Isteri kata kat bandar Ho Chi Minh City banyak kenderaan terutama motor, banyak asap, sebab tu kot ramai yg pakai mask, hehehehe...

    BalasPadam
  5. Bagus juga jaga kesihatan dan kebersihan - pelanggan pun tak curiga.

    ps: kakcik tu letih sangat ke sampai macam nak lena aje kakak tengok:)

    BalasPadam
  6. tp dah byk jual dah kat mesia ni kakcik ..... ari tu pi sana tak terbeli plak ...

    BalasPadam
  7. nape yer kak byk sangat kat sana.. udara tak ok ke kak

    BalasPadam
  8. Ada tisu free macam kat sini jugak ke kak?

    BalasPadam
  9. Kenapa Kakcik tak pakai satu juga? Barulah ada class gambar kat atas tu :) Saya ada dua helai diperbuat dari kain tapi hak saya punya diterbangkan khas dari Jepun, Kakcik. Tak sesuai nak pakai kat Jalan Chow Kit ^_^

    BalasPadam
  10. kakcik nih... org ajak selfie dia tido heheheheh

    BalasPadam
  11. penutup muka tu pun banyak dijual merta kat area situ mak...ada cantik2...

    BalasPadam
  12. sorang tutup mulut, sorang tutup mata....
    Tp cantik penutup muka cenggitu... bagus utk kesihatan :)

    BalasPadam
  13. Pergi berjalan-jalan ya Kak Cik. Jaga kesihatan baik-baik, udara tempat
    orang tak sama dengan udara di tempat sendiri.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.