Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 17 Januari 2015

Hotel Grand Court, Teluk Intan ...

Selalunya kalau ke Teluk Intan, aku dan suami
suka menginap di Anson Hotel.  Ini pertama kali
kami menginap di sini.  Selesa dan tiada apa
hendak dirungutkan...

Tak sempat nak duduk pun di kerusi ini...

Bilik yang agak luas dan ada kemudahan internet (itu yang
penting...hehehe).  



Pemandangan dari bilik yang kami huni 
di tingkat 2.  Mujur hanya ada pokok-pokok
hiasan, kalau kolam renang yang terletak di situ,
mungkin aku buka tingkap dan terus terjun
untuk mandi-manda dan berenang!

Lobi yang luas dan yang paling penting boleh akses
internet dengan mudah tanpa perlu kata laluan. :)

Alamat dan nombor telefon tertera di kad ini.

Kadar sewa bilik untuk semalam.

8 ulasan:

  1. ana ni nama je kampung halaman di Teluk Intan, tapi lalu lalang je depan hotel ni untuk ke TF tu, tak pernah singgah lagi, good info.. tq kak cik :)

    BalasPadam
  2. Kakcik
    Boleh rehat lepas ni....
    Awai tunjuk katil

    BalasPadam
  3. luas biliknya,, kalau bawa bebudak mau di ajak main bola bersama hihi,, selamat beristirehat bersama orang-orang tersayang kakcik,,

    BalasPadam
  4. mmg nmpk best hotel ni.rate pn x mhl sgt.gud!

    BalasPadam
  5. murah, bersih selesa... betul yer ni Kak CIk yer.. betul takder apa2 yg nak dibisingkan yer... yg 'gitu gitu' tu takder kan? saya ni penakut...

    BalasPadam
  6. Kakcik hotel ni ada kolam renang tak?

    BalasPadam
  7. Setakat nak buat landing malam je, asal katil empuk okeylah tukan, Kakcik. Kalau dah namanya blogger, line weewee tu penting. Eh, weewee tu drypers bebudak, line WIFI. Hahaha...

    Ada satu hotel kat Ipoh tu yang saya teringin sangat nak pi tapi tak tahulah bila bolehnya - The Banjaran! Tengok je pun dah termimpi-mimpi bersauna kat sana :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.