Kawan-kawan kakcik

Khamis, 11 Disember 2014

Apa yang tidak kena dengan suasana dalam gambar ini?...

...mari cuba buat analisa sikit.  Ada sesiapa nak bagi pandangan? 


20 ulasan:

  1. Remaja yg nak memanjat tangga masih khusyuk dgn gadjet di tangan. Bimbang pulak tersadung jatuh tak balik modal haha... Satu tu lagilah kakcik tengok seorg nak turun dan yg nak seorg lagi nak naik entah perasan entah tidak ada org depannya..

    BalasPadam
  2. psl bdk pempuan yg nk naik tangga tak tp tgk gajet tuh kakcik, pastu ngn bapak ngn bby nyer... hehehe apa lg ek....

    BalasPadam
  3. perempuan bertudung yg berjalan turun, pakai seluar terlalu ketat hingga menampakkan bahagian hadapan dengan jelas....

    BalasPadam
  4. gi hardrock cafe bawa budak kecik..sure pekak telinga budak tu nanti. ketatnya seluar budak pompuan tu...bertudung tp syg tak ikut apa yg agama islam sarankan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmmmm... kita selalu ingat berhijab itu sekadar memakai tudung...:(

      Padam
  5. Suasana manusia yang sibuk dengan urusan masing-masing kot.

    BalasPadam
  6. anak beranak tok arab kot ni....haha saja buat penafian.Bukan orang kita.

    BalasPadam
  7. yang perempuan berdiri mengadap tengah2 tangga tu buat apa kak

    BalasPadam
  8. Mcm kat melaka...hard rock cafe kat melaka ada bhgn makan di luar. .bw anak pun xpe..insyaAllah x pekak.

    BalasPadam
  9. Saya baca komen Nasa Mulia, baru saya perasan !

    BalasPadam
  10. Macam banyak je yang tak kena dengan gambar ni. Masing-masing sibuk dengan gadget. Nak naik tangga tu berhentilah sekejap dok tengok gadget. Selfie berada di mana-mana ya, kak. Awat HRC ni ramai pulak perempuan? Itu baru kat tangga. Kat dalam entah macamana. Yang turun tangga tu bukan main alahai pakaian. Sesak nafas perempuan saya apatah lagi lelaki. Itulah yang husband saya dok tanya - kat Malaysia memang asal pakai tudung je ke? Jongkit sikit nampak underwear kira dah tutup auratlah ya?

    Malu saya nak jawab dengan penuh jiwa-raga!

    BalasPadam
  11. semua beres KECUALI minah tengah dok wat aper? belakangi kamera

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.