Kawan-kawan kakcik

Ahad, 18 Ogos 2013

11 Syawal 1434...

Seawal 9.30 pagi dah siap  masak untuk hidangan tengahari.

Masakan yang ringkas - nasi putih, tenggiri masak lemak dengan belimbing, telur goreng letak bawang dan kicap, sambal belacan dan pecal sayur-sayuran..

16 ulasan:

  1. cayalah kakcik nie...sempat masak pagi2 dan sempat update blog n FB serentak....

    BalasPadam
  2. nak pi makan jugakkkkkk....dah jemu tgk rendang,ketupat,lemmang..

    BalasPadam
  3. Kakcik, nanti saya dtg, Kakcik nak masak apa??

    BalasPadam
  4. part ulam tu yg nampak paling best nye kakcik..

    BalasPadam
  5. sedap tu kakcik, bila la zana dpt mkn masakan kakcik ni?

    BalasPadam
  6. 930pagi?awalnya siap masak..kalau zi 930 baru kalut nak pi market hehehe

    BalasPadam
  7. telurnya menyorok bawah bawang!!

    BalasPadam
  8. Pukul 9.30 pagi dah siap? Aduhai..silap2 tak sempat tengah hari dah jadi lunch.

    BalasPadam
  9. biasanya masak ringkas yang banyak makankan....

    BalasPadam
  10. walla terliur tgk menu2 ni bila tgh posa ni kakcik hehehe

    BalasPadam
  11. Sedapnya KC.... kalau tinggal makan je bestkan.....Suka gak makan sambal kicap tu....tp malas nk buat Kak cik....macanana tu hehe

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.