Kawan-kawan kakcik

Isnin, 1 April 2013

Kalaupun nak putuskan percintaan...

...janganlah buat fitnah! :(



Setahu kakcik, status NON GLITTERATI tu diberi bila tuan
punya blog ada memasang iklan berbayar dari penaja lain selain dari
Nuffnang. Kakcik ni selalu buat khidmat mesyarakat percuma saja
kalau nampak ada produk-produk yang kakcik promosi di blog ini.
Sudah sekian lama memang Nuffnang tidak memberikan BUFFERED
EARNING kepada blog ini.  Kalau dah tak suka dengan blog kakcik,
tak mengapa.  Nanti kakcik putuskan terus 'perhubungan kita'. 
Kakcik tahu blog ini pun tunggu masa nak dikapankan saja...
 


32 ulasan:

  1. ooo.. jgn la sedih kakcik.. anggap belum rezeki yer.. sabar la yer.. :)

    BalasPadam
  2. Saya tak pernah tahu apa itu glitterati....

    BalasPadam
  3. g hantar surat cinta ke nuffnang kakcik !

    BalasPadam
  4. alahai sedih nya nuffnang buat mcm ni kan...

    BalasPadam
  5. saspen je tajuk entry kakcik..

    BalasPadam
  6. Nuffnang tak geti bezakan promo iklan dgn promo ikhlas kakcik tu...Takpe kakcik...rezeki kakcik yg lain, Insya Allah lagi besar dan best..:)

    BalasPadam
  7. nuffnang tak tengok bebetul ke..?

    BalasPadam
  8. kadang2 sebab template blog.kakcik hantar tiket nanti dalam seminnggu dia ubah balik status tu.

    BalasPadam
  9. nuff lansung tg bg peluang buat amal jariah,dgn promote produk lain..

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum,
    antara saya putus cinta dgn nuff ni sbb depa TUDUH saya buat komplot klik2. soalnya, kalau dah berada di tmpt keja ni, n pakai wifi...wpun bukan org yg sama klik, ttp jugak wifi dr punca yg sama. begitu jugak dr pc, dah tentulah dr lokasi sama n hampir sama.

    Tak pepasal difitnahnya daku tanpa usul periksa hu hu hu hu

    BalasPadam
  11. Patah hati sungguh bunyinya tu, Kakcik..

    BalasPadam
  12. SAYA DAH SEBULAN DI 'CERAIKAN' OLEH NUFFNANG TANPA ALASAN MUNASABAH.PUAS SAYA TELEK DIMANA SILAPNYA TAPI TETAP TAK JUMPA JAWAPAN..

    BalasPadam
  13. blog pB tak ada Nuffnang nie ...


    Dinas ...
    bila nak invite akak baca blog Dinas ???

    BalasPadam
    Balasan
    1. termasuk saya juga...kalau boleh invite sekali...banyak kali masuk tak dapat..

      Padam
  14. uik... membawa hati jauh2 dari nuffnang yee... tak pee... tak de iklan pun tetap kami singgah blog kakcik jugaaaa...

    BalasPadam
  15. Kak, Be saya pun tak berganjak. Dok 3 henggit camtu la..

    BalasPadam
  16. Aiseh....kakcik, ade prob kot? Jgnlah kapankan blog ni. Sedih lak rs...sob...sob...

    BalasPadam
  17. kalau merajuk pun biarlah kat nuffnang je...janganlah sampai nak tutup blog kakcik...

    BalasPadam
  18. saya dulu gliterati tapi sekarang dah tak...agaknya lepas buh iklan bisnes sendiri guna FB fanpage tu ke? hehe

    BalasPadam
  19. takpelah kakcik, saya pun sama. Nama je tepek iklan ttp pw pn dah lupa..langsung tak boleh nk buat apa2....

    BalasPadam
  20. Sabar ya kak cik. Jgn sampai nak tutup blog pula. Sedih saya. Ramai rakan yg dah menghilang. Tiba2 tutup blog. Cuba kak cik tanya Nuffnang. Biasa diorang akan reply. Saya pernah di tarik sebab letak iklan lain. Lps bertanya dan buang iklan tu. Status glitterati dapat balik. Cuba kak cik update profile kakcik dan hantar tiket. Mana tau lps ni murah rezeki

    BalasPadam
  21. K.cik cuba hntar tiket pd nufvnang, sy dulu pun mcm tu, lps hntar tiket, dpt balik status gliterrati tu.satu lg, jgn lah sampai berhenti berblog plk...kita berblob dpt kenal ramai kengkawan dan meluahkan kretiviti dan berkongsi cerita kita, bkn kerana nuff je kan..:)

    BalasPadam
  22. SAYA RASA ITU PERKARA BIASA KOT, KAKCIK... SEBAB SAYA BANYAK KALI KENA CAMNI... PASTU GLITTERATI BALIK... THEN NON.... THEN OK... THEN NON LAGI.. SAYA TAK PASTI APA SEBAB, ON OFF TU BERDASARKAN APA PUN TAK TAU...

    BalasPadam
  23. Alahai.. sama je kita, blog sy pun dah setahun x da be. Bio le, yg penting enjoy berblog..

    BalasPadam
  24. Ala kakcik...nuffnang bukannya bagi banyak pun...lantokkklaaa diaa

    BalasPadam
  25. As salam Kakcik,

    Saya ni bab2 nuffy ni mmg tak pernah nak amik port sgt... tp sb hubby sibuk suruh pasang saya pasang je...tak berapa nak faham sgt... malas nak godek2 sbnrnye.. adalah dpt RM2-3...beli jajan! hehehe...

    BalasPadam
  26. Mohon bersabar kak. Saya pun pernah jadi non-glitterati, tapi ok je beberapa hari kemudian. Mungkin ada masalah sikit kot tu kak. Apa2pun ambil hikmah dari semua ni. :)

    BalasPadam
  27. sabar ye kak cik.. mesti ada yg tak kena nie

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.