Kawan-kawan kakcik

Rabu, 10 April 2013

Jangan telefon semula...

Pesanan 'khidmat masyarakat' ini diberikan oleh Maxis.

17 ulasan:

  1. banyak peringatan, tapi ramai jugak yang tetap terkena. diorang ni makin lama makin licik...

    BalasPadam
  2. tapi.. blog kakcikseroja boleh komen kan...?!! ehheee....

    BalasPadam
  3. mcm2 skrg ni kan... moga kita jgn terkena sudah...:)

    BalasPadam
  4. kena hati2..saya kalau yg ada nama sahaja saya angkat..yg tetiba kuar nombor sahaja..saya abaikan kak...nak2 tgk nombor yg bukan main panjang lagi tu...

    BalasPadam
  5. Memang pun kak. Kalau sy mmg x return call pun klw no tak kenal. Nak nak kalau no pelik.

    BalasPadam
  6. haah, rietta pown ada terima sms yg sebegini...

    BalasPadam
  7. Pihak polis pun dah sahkan dalam web kakcik. Talian nak menipu rakyat M'sia.

    BalasPadam
  8. mcm2 hal org ni nak menipu kan...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com