Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 15 Mac 2013

Kurangkan makan? Tak ada maknanya selagi ada selera...

Sarapanku pagi ini = RM3.50
Bagaimanapun, biarlah kita berpada-pada kerana apa yang
kita makan juga boleh mendatangkan mudarat pada diri kita.

27 ulasan:

  1. Betul kak. Selagi ada selera makan la. tp jgn berlebihan sudah

    BalasPadam
  2. wah sedap..lapar ni mak..nak g bekpes jgk la:)

    zi pulak dinasihatkan banyak makan..mcmana ni?perut xleh terima banyak2

    BalasPadam
  3. ye berpada-pada...tapi kalau sedap, balun jugak...huhuhu

    BalasPadam
  4. salam jumaat yang indah
    singgah pagi

    BalasPadam
  5. tengah pikir2 nak g beli sarapan ke idok niii hihihi

    BalasPadam
  6. Betul tu.. Makan biar perpada2. Kalau dah ditarik nikmat.. aduh sedih..

    BalasPadam
  7. sgt setuju..selamat pagi kakcik..SA baru nak pi sarapan...

    BalasPadam
  8. terliur saya tgk nasi lelemak ni...Hehe

    BalasPadam
  9. betul tu.. hehe lagi2 nasi lemak

    BalasPadam
  10. kurang selera nak makan pon x lalu.. huhu~

    BalasPadam
  11. tu lah yg nurse dok ckp tiap kali check up...sy? hahahaha...

    BalasPadam
  12. tu lah pasal kakcik....nak kurangkan makan tapi selera membuak buak nak makan....bangun pagi jer nak makan...iskkk

    BalasPadam
  13. betul tu kakcik. apa2 pun kena berpada2

    BalasPadam
  14. Selagi selera ada makanlah kakcik tapi makan2 pun kena kontrol jugak. Kesihatan tu penting.

    BalasPadam
  15. sedapnya kakcik

    terliur pulak, mcm dah lama je tak makan nasi lemak

    BalasPadam
  16. saya pun beli nasi lemak juga hari ni ...
    tapi tak ambik gambar ..

    BalasPadam
  17. Salam Kak.
    Saya yang lain boleh tahan lagi...tapi kalau tgk nasik lemak, nafsu bergelora!

    BalasPadam
  18. Amboi, Kakcik! Dahlah sy tgh lapa ni. Nasi lemak berlauk? Yummeh!

    BalasPadam
  19. ermm sedap sekali sekala pekena nasi lemak...memang best sangat

    BalasPadam
  20. selagi boleh kunyah makan ajelah ye kakcik

    BalasPadam
  21. dh lama tak mkn nasi lemak, dh lebih sebulan... rindu

    BalasPadam
  22. Samala kita, selagi makann trhidang depan mata, makan jela

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com