Kawan-kawan kakcik

Ahad, 24 Mac 2013

Esok hari Isnin? ...

arrghhhhhhhhhhh...


Rasa nak jadi murid sekolah balik!

15 ulasan:

  1. Kalo bole diundur masa...
    Ramai yang nak kak....

    BalasPadam
  2. hahaha.... nk jdi budak2 yer... hehe... amik je cuti seminggu... kasi gempak.. hehehe

    BalasPadam
  3. kalau jd budak pun taknak ari senin jugak kak...masa budak2 dulu plg best hari cuti sekolah...ekekeke

    BalasPadam
  4. Saya pun rasa yang sama dgn apa yg akak rasa. Malas betul nak kluar pagi2 dan mengadap jem esok.

    BalasPadam
  5. Cepatnya cutiku berlalu. Bila la nak pencen nih!

    BalasPadam
  6. pastu nanti kak nak jadi dewasa semula next week :)

    BalasPadam
  7. Hehehe seronok kan jadi budak sekolah balik. Cuti seminggu!

    BalasPadam
  8. Ni kenapa ramai yg tak bersemangat bila tibanya ISNIN.!!!? Whats wrong with Monday?..

    BalasPadam
  9. saya masih belum bergerak balik ke bandar. duk kat kampung ni nak tidoooo aje...

    BalasPadam
  10. errr...saya rasa macam hari hari isnin sekarang ni. :'(

    BalasPadam
  11. Jadik cikgu pun best kakcik...cuti seminggu! hihihi

    BalasPadam
  12. jadi cikgu x best la DaddyZZ, cuti2 pun kena wat keje..
    jadi student kena wat keje sekolah plak huhuhu

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com