Kawan-kawan kakcik

Selasa, 12 Mac 2013

Dah dua hari saya bercuti sakit...

... saya sakit betul tau, bukan sebab saya malas nak ke sekolah.  Saya jadi susah nak bernafas dan batuk-batuk.  Ayah cakap sebab saya banyak minum ais.  Mana ada pun, sikit je...

Ini gambar masa saya keluar dengan mak, kakak dan abang saya ke Alamanda, Putrajaya. 





Semalam ayah dan mak bawa saya ke hospital.  Ambil sedutan ventolin dan dapat beberapa jenis ubat.  Esok rasanya saya dah boleh ke sekolah semula...

31 ulasan:

  1. Ooo si abg ni ke. Igt akk yg sakit. Anak saya pun dah start start batuk tu. risau sy. Mana taknye, makan eskem hari2. Yg sklh tu jgn ckp la mmg hari2 beli ais kat sklh. Sok x sihat mak mak ni la yg kn ambik cuti jaga diaorg. Tu yg risau sgt tu.

    BalasPadam
  2. alhamdulillah dah sihat ye..esok boleh pi sekolah

    BalasPadam
  3. Semoga saya cepat sembuh. Nanti boleh makan eskem lagi...:)

    BalasPadam
  4. moga cepat sembuh ye..sian dia..

    BalasPadam
  5. ala siannya dia..semoga cepat sembuh dik...

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum,
    cepat sihat ya...sila habiskan sebeban ubat tu

    BalasPadam
  7. Kesiannya budak sepet ni..Musim demam ngan tak sihat ni kakcik..Harap dia kembali sembuh yea.

    BalasPadam
  8. alahai.. semoga cepat sembuh ya.. budak sepet..

    BalasPadam
  9. Kakcik, dak sepet ade lelah ke? Cian die. Terkejut gak sbb pic2 die tu seme nmpk ceria. Alih2, demam. Moga lekas sembuh ya?

    BalasPadam
  10. cepat sembuh wahai anak... lama gak dapat cutitu...

    BalasPadam
  11. Salam manis...:)

    Semoga simanja cepat sembuh..amin....:D

    BalasPadam
  12. aloor cian adik
    sama x sihat macam acik lahh huhuh

    BalasPadam
  13. moga adik cepat sembuh...samala anak saya pun tak sihat juga...

    BalasPadam
  14. amboi manjanya adik...makan ubat tau..esok pi sekolah semula..

    BalasPadam
  15. hikhikhik.. sian adik akak neh.. takpe2.. tuh baru belajar 30minit.. next weekend kita sambung 4 jam trus.. kalo muntah hijau trus tuh confirm sehat dan pandai skali.. wakakaka.. get well soon adik.. kalo adik x sehat, kak iyra pon x semangat.. hurmmmm~ kalo nk jalan2 lagi kena rajin2 belajar jugak tau.. kalo tak, akak g jln2 ngan mak tgl adik slalu.. lalalalala~

    BalasPadam
  16. Semoga BS boleh pi sekolah esok na. Makan ubat betoi2 :)

    BalasPadam
  17. ingatkan kakcik.. rupanya dak sepet.. ;)

    BalasPadam
  18. penat berjalan tu mak:)rehat puas2 ye BS..

    BalasPadam
  19. Dah beransur baik dah? Saya ada seorang anak yg bertemankan ventolin sepanjang masa..

    BalasPadam
  20. saya harap awak cepat sembuh ye dik...ingat pesan mak & ayah awak..jangan degil..

    BalasPadam
  21. semoga si adik cepat sembuh dan sentiasa sihat sokmo

    BalasPadam
  22. assalamualaikum kakcik...semoga cepat sembuh yer...;)

    BalasPadam
  23. assalam kakcik..siannya anak teruna tu..semoga cpt sembuh ye..dah bawak jln2 tu harap lekas lah sembuh..hehe

    BalasPadam
  24. assalamualaikum kakcik...semoga cepat sembuh yer...

    BalasPadam
  25. moga adik cpt sembuh, selera makan ok tak dik?

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com