Kawan-kawan kakcik

Khamis, 14 Februari 2013

Jawapan Siti...

Kakcik ambil dari blog Beautifulnara :





22 ulasan:

  1. sukar nak cakap kalu jenis org pandai sendiri nih kan kakcik.. sabar jew la.. :)

    BalasPadam
  2. apa punya statement lah, kalau kata b*^%h marah lah pulak, bagi jawapan tak memikir

    BalasPadam
  3. "hak seksi hak saya!" katanya.....

    BalasPadam
  4. Hak gali kubur, wasiat awal awal tak? Hak saya nak gali sendiri mandi sendiri,?

    BalasPadam
  5. Tubuh kita sebenarnya bukan HAK kita, ,,esok lusa hilang sebelah tangan, baru tau hak kita diikat dengan rantai..

    BalasPadam
  6. sukati ko la siti oii...hmmm.yg pasti bila mati nnt takdela jasad kita leh golek2 sdiri masuk liang lahad tu.

    BalasPadam
  7. Tanda tanda Allah Maha Penyayang, beri masa untuk bertaubat melalui suara, jika tak terus bisu, tak sempat saya komen tak sempat kak chik nak copt,pun , dan terus bertaubat secara bisu..parahh

    BalasPadam
  8. dia belum sepenuh jiwa nak bertudung...ttp aurat sepenuhnya...lagak gaya bahasa tuu...

    BalasPadam
  9. Sedapnya baca ayat "lebih baik jaga diri masing-masing" tu..

    BalasPadam
  10. speechless, artis sekarang merepek semuanya

    BalasPadam
  11. jawapan orang bodoh sombong..
    apa guna ada laki kalau laki jenis tunggul kayu..
    baik kawen dengan tunggul je la..

    BalasPadam
  12. Aduhhh....artis malaysia memang tak boleh dibuat role model....tu la belajar ilmu dunia akhirat tak habis atau tak belajar langsung...?

    BalasPadam
  13. Se org lg artis yg berkelakuan tak elok..lps tu bercakap tak pikir pjg..org2 mcm nie bt malu sedara se agama n sebangsa shj..knp la bt bgtu n ckp bgtu..dia bkn tgl atas bumi yg ada dia n laki dia shj utk ckp sesuka hati mcm tu...kesian nya rupa cantik tp akal kurengggg

    BalasPadam
  14. Salam hormat kakcik :)

    Biarlah...itu antara dia dengan Allah...kita hanya mampun berdoa semoga pintu hati terbuka untuk ke arah yang lebih baik...insyaAllah

    BalasPadam
  15. assalam kakcik.
    baca tajuk ingat siti nurhaliza

    BalasPadam
  16. Salam KC

    Saya pun ingat CT Nurhaliza!
    CT sapa tu, saya buta la..

    BalasPadam
  17. ye la... ingat siti nurhaliza jugak tadi... tee heee^^

    BalasPadam
  18. Macam-macam hal dia nie...dari kes x dapat restu sampai ler ke bukak tudung plak...semoga perkahwinan beliau bahagia ke akhir hayat...

    BalasPadam
  19. herm... tak tau nak kata apalah kak cik.. semoga mereka bahagia. dan semoga diberikan hidayah satu hari nanti.

    BalasPadam
  20. Laki dia la ni maybe pak sanggup je

    Dah cerai esok, leh lah nikah dengan VIP lak

    Then masa tu, dato tak leh pertikai lagi Dara hang p mana

    Akhir zaman :-(

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com