Kawan-kawan kakcik

Khamis, 3 Januari 2013

Tak suka tau...

Tengok di skrin kecil, elok je nampak semua.  Tengok di skrin besar,
nampak hitam dengan tanda x je...

19 ulasan:

  1. betul cakap daddy ziyyad cuba kak cik refresh...

    BalasPadam
  2. Napa plak tuh kak cik.. kena siasat tuh..heheh.. :)

    BalasPadam
  3. huhuhu.... biasalah kakcik... mesti internet slow...

    BalasPadam
  4. Teknologi kadang2 hang jugak macam otak kita juga kadang2 blur...

    Refresh could be ok...I think so...cakap omputeh la pulak...

    BalasPadam
  5. komputer kot. line sengal mmg pic tak nak keluar kakcik.

    BalasPadam
  6. line tenet lembab tu kakcik..resolusi skrin besar mmg tak dapat tgk gambar, pcl pon suka blogging dgn smartphone bila keadaan macam nih...x puas takpa janji tak sakit hati !

    BalasPadam
  7. Nape camtu jadinya. Kena tuko baru kut..

    BalasPadam
  8. aik.. pc tu byk virus kot kak.. dah berat sgt. yg phone tu plak pakai brapa gig nye. laju je load gambo :D

    BalasPadam
  9. nak yang baru ke @ line slow sangat tu kakchik

    BalasPadam
  10. line slow kot...nanti ok le tu..

    BalasPadam
  11. Oh..inilah sebabnya dari pagi kakak jenguk tak ada N3.

    BalasPadam
  12. Gambar tu belum habis loading. Saya selalu nampak begitu di beberapa blog, juga blog Kakcik. Saya rasa, sbb pc saya ambil masa utk loading gambar bersaiz besar (pixel nya).

    BalasPadam
  13. saya pun nampak skrin gelap ja..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.