Kawan-kawan kakcik

Khamis, 3 Januari 2013

Jom kita buat cerita...

Saya menangis sebab saya lapar, tau...

Eh! Kenapa mereka sediakan hidangan macam ini?
Saya mana boleh makan semua ini... :(

Oh... Atuk ini yang nak makan rupa-rupanya!

Tengoklah abang ni.  Mesti dia dah kenyang.  Itu yang tersengih
bersandar kat perut mak dia tu...

Tak apalah.  Tak ada orang nak peduli kat saya.  Saya nak
jalan-jalan di luar.  Selamat tinggal semua...

23 ulasan:

  1. sedapnya kari tu kakcik...
    tapi saya tak boleh makan tomato..
    heheh..terliur dah ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masak kari tak susah, Diana. Cuma tak tahu sedap ke tidak je... :)

      Padam
  2. Gambar baby tu siapa kak cik, comel la:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baby tu anak asuhan adik ipar kakcik di Ipoh. :)

      Padam
  3. sian xde org nk peduli kat baby kecik ni..comei dia ye..

    BalasPadam
  4. Sape kenit tu Kakcik? Kari ikan? Pehh! Sedapnya!!!

    BalasPadam
  5. comel pulak tgok baby dlm buai tue..cantik:)hidangan semuanya best2 acik..i like

    BalasPadam
  6. alololo. pandai buat cerita ya!

    kakcik, nak cte pasai nuffnang, saya lagila, dah 4 tahun dengan nuffnang, saya tak pernah cash out sebab duit tak pernah sampe 50hinggit hee..

    BalasPadam
  7. sedapnya sambal tu, merah menyala, ni rasa nak balik malaysia makin awal! sedap nampak kakcik!

    BalasPadam
  8. hehe...lapar punya pasal memang boleh terbitkan macam2 cerita dalam kepala...

    sedapnya hidangan untuk atok tu...

    BalasPadam
  9. Makan tak ajak? Nak pegi jalan-jalan pun tak ajak? Takmo kawan!

    BalasPadam
  10. terliur tengok lauk kakcik tu mesti sedap sangat dan pedas sbb akak mmg hantu pedas hhaa, cute baby tu lapo kot tu kan menangis nya macam penuh perasaan hee

    BalasPadam
  11. makan bersila...tp knp abe Mus hadap sorang saja, mana yg lain2.

    BalasPadam
  12. salam kakcik...
    comel banget baby tu....
    kakcik masih cuti ke?

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum,
    masa baca entri ni...blm dinner wpun dah nak jam 1 pagi.
    Akibatnya: kelaparan tetiba melanda ;)

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum Kakcik,
    makan nasik tu kat ner? Kari dgn kacang bendi merbeles!

    BalasPadam
  15. adoiyai...sambal tu buat saya lapar tiba2.. hehehehe

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com