Kawan-kawan kakcik

Isnin, 7 Januari 2013

Blog ini blog tak laku sebab itu Nuffnang buat tak tahu...

Tak apalah... Rezeki itu ada di mana-mana. Nak buat catatan berbayar pun tiada yang sudi menaja. Syukurlah juga melalui blog ini kakcik bertemu dengan rakan-rakan yang pelbagai 'gaya'. Kakcik cakap dengan suami, 'walaupun saya hanya pengira biji kopi, tapi saya ada ramai kawan-kawan yang berpendidikan tinggi. Melalui bloglah, mereka saya kenali....'

Kalau berblog kerana Nuffnang, dah lama dah blog ini ditutup!

Kesiannnnnn....

53 ulasan:

  1. saya pun pelik dgn cara nuffnang pilih utk iklan
    blog saya tu tah hapa2 jugak pun tp BE ada je
    kdg2 malu dgn org singgah ;(

    BalasPadam
  2. itula pasal kakcik..klu sebab nuffnang je mmg rs nk tutup je..tp sebab ramai rakan-rakan blogger yg dtg dan kongsi info menarik tu yg bt seronok tu

    BalasPadam
  3. Jgnlah berblog kerana duit..tetapi kerana minat menyebarkan pendapat untuk generasi akan datang.

    BalasPadam
  4. Tak per kakcik. Lama2 naik lah tu. Saya dulu pon 2 tahun gak baru dpt hasil.

    BalasPadam
  5. ye kak setuju dgn kata2 akak
    kalau kita berblog semata2 nak duit nuff
    rasanya saya pun dah lama tinggalkan huhuh

    apa2 punn tahniah kak , merasa juga
    ada blogger tuu sampai x tahu apa itu BE ..
    lagi kesiannn kan kak ..

    BalasPadam
  6. sy langsung x peduli pasal nuffnangs tu..heheheh

    BalasPadam
  7. semua ni atas rezeki msg2 kan kak..

    BalasPadam
  8. Kakcikkk...samalah kita. Tapi saya punya lagi worst. Langsung kosong, senyap sunyi jer CPUV tu. Macam berhantu plak rumah CPUV tu. Ada orang kata, kena selalu contact and buat entry pasal Nuffnang, tapi saya tak kuasa kot. Tujuan saya blogging bukan nak bodek Nuffnang asalnya dan masih kekal hingga hari ini.

    BalasPadam
  9. salam mak..
    zie kan tak pernah mik tau pasal nuffnang.pernah tanya mun tapi hanya utk pengetahuan je hehehe

    BalasPadam
  10. Kakcik punya banyak sikit dari saya, hehehehe

    BalasPadam
  11. deno tak faham sgt nuffnang ni.. tapi takpe la kan.. blog ni still ada pengunjung tetap :)

    BalasPadam
  12. ada jugak CPUV tu kakcik...saya langsung takda..hahaha...saya baru belajar tepek iklan..tak sampai sebulan pun lagi...hihih

    BalasPadam
  13. BETUL² KALAU MENULIS SBB NUFF DAH LAMA TUTUPKAN.. TP MENULIS KRN MINAT MESTI ADA REZEKI LAMA² NNT

    BalasPadam
  14. saya dah berkurun buang iklan nuff....

    BalasPadam
  15. tak pe rezeki ade di mana mana kak cik.... lama lama jadi bukit tu

    BalasPadam
  16. Nurul lama dah xde iklan kat header,x tahu nak tempek balik lps tukar template hari tu.Oklah tu kakcik byk sikit dr Nurul punya,huhuhu.....

    BalasPadam
  17. xpe la kak nanti lame2 bertambah la tue....

    BalasPadam
  18. X pe rezeki kat mane2... Rozie pun tak kisah psl nuffnang ni....

    BalasPadam
  19. Entri ni mengingatkan saya nak cashkan duit hasil nuffnang saya esok buat downpayment banglo...

    BalasPadam
  20. target kakngah bernuff - lepas byr hosting cukup la.. hihih!! kalau dpt lebih, itu bonus.

    BalasPadam
  21. salam kak...kdg2 atie pon jarang g tgk..cuma bila tgk kengkawan citer pasai Nuff..br trhegeh2 nk tgk..hikhikj

    BalasPadam
  22. dulu mase mula2berblog mmg tujuannya nk cari pendapatan lebih (konon mase tu menyahut saranan prof mase study dulu) tapi bile nuffnang wat x pandang jer kat blog saya nih.... saya pun dah lupa akan tujuan asal...sekarang lagi seronok dpt kenal kengkawan yg mcm2 ragam... hehe

    BalasPadam
  23. nuff blog wani pon dh x idup mana pon kakcik....

    BalasPadam
  24. tak pernah tau pasal nuffnang walaupun ada iklannya di blog saya...hihi...BE? apakah itu?

    BalasPadam
  25. dalam ramai2 kawan tu, yg paling pendidikan tak tinggi - saya la tu....:)

    BalasPadam
  26. Dlete black lift nuffna kerana pengedar brg baju lucah he,,delete je,,nyemak

    BalasPadam
  27. Buat apa kita galas beban jik dah tau tada isi,, membazir memori,,org nak masuk dwnload jadi lmbat dan hilang mood

    BalasPadam
  28. xpela kak...jnji kite enjoy berblogging

    BalasPadam
  29. Makchaq pun dak pun nuffnagg, sebabnya lebih suka minat BW dari menulis. Paling happy dapat kenai ramai orang.. salah sorangnya kakcik la..

    BalasPadam
  30. saya pon berblog...xpikir sangat pasal nuffnang nie... kalau ada BE masuk tu..alhamdulillah.. rezeki laa..

    kalo xde... xkisah sgt..

    janji seronok bila layan blog dan rakan blog...

    kalau sibuk sangat ngan duit nuffnang nie... rasanya... mcm xseronok plak entry2 dalam blog nie...

    BalasPadam
  31. Sy tepek nuff tu saja suka tgk iklan berkelip2'kat blog nampak hidup dan berseri sikit..hahaha

    BalasPadam
  32. saya sebulan sekali cek gaji kat nuffnang tuh. tak penah draw tapi, sebab tak cukup cukup korum lagi. hahaha!

    BalasPadam
  33. sama la kita kak...status pun dah jadi non-geli2..hehe

    BalasPadam
  34. Nuffnang takmo kawan dengan kita takpa. Kita ada ramai lagi kawan lain.

    BalasPadam
  35. Adelah t rezeki tu kakcik. Takpe, sy banje Kakcik makan muffin. Nak? Heee~

    BalasPadam
  36. nuff lama lari dr blog ayu

    ayu sentiasa sayang kakcik

    BalasPadam
  37. kakcik, terus terang saya cakap. saya berblog dari tahun 2007, tapi sampe sekarang saya tak pernah cashout nuffnang sebab duit saya tak bergerak-gerak hahahaha..

    papepun, saya pun berblog bukan sebab duit, tapi sebab nak berkawan.

    dari sini la pun saya kenal kakcik, wlaupun tak pernah jumpa live, tapi saya suka baca entri2 kakcik :)

    BalasPadam
  38. betul2...
    saya berblog sebab nuffnang..tapi tu sampingan je..yang sebenarnya sebab masa awal2 dulu letih saya buat blog tu..tak kan saya nak tinggal gitu jek..heheeh

    BalasPadam
  39. org sibuk cash out nuffang tapi saya satu habuk pun tak de nak cash out..kena kuar cash dari poket adalah, nak bayar duit baiki laptop..huhu

    BalasPadam
  40. Kelakar pula baca tajuk tu ;) yg penting tuan blog happy :)

    BalasPadam
  41. kak cik..sama la ngan saya..duit nuffnang lagi ciput dri kak cik punya..belum ada rezki lagi...

    BalasPadam
  42. zila pun jrg nk tgok..niat berblog hanya suka2 dan tambah kenalan tu jew kak..kongsi apa yg kita tau..

    BalasPadam
  43. amboi jauh hati betul tajuk tu kakcik...xper la..sikit2..lama2 jadi bukit kan...

    BalasPadam
  44. membaca blog org ni best juga..ttg nufnang tu..kita serupa aje..

    BalasPadam
  45. Assalamualaikum Kakcik,

    akak tak amik pot apa yg nuffnang buat. Tp kalau nak buat duit dgn berblogging, tulis jer citer2 gosip, hangat dan kontroversi, sonang tu baa. Tapi idok ler teman kose!

    BalasPadam
  46. Betul la tuh kakcik.. seronok dot kawan2 yg omsome semuanya.. :-)

    BalasPadam
  47. ala mak nnti dpt lah tu..plan2 okeh! rezeki mesti ada..hehe..

    p/s: hery dpt BE baru :p

    BalasPadam
  48. Assalam Kakcik Nur, walaupun ada blog yang buat duit thru iklan seprti nuff, namun saya tidak peduli sebab walau blog saya tidak dikenali, saya suka mengasah bakat sendiri..meluahkan rasa hati. betul tak Kakcik :)

    BalasPadam
  49. katanya ada trick jugak nk bg dapat cpuv tu.. tp iklan kat blog saya pun ciput.. tak reti lah.. hehehe

    BalasPadam
  50. Samalah kita..tp kwn k.cik kan dh ramai., 900 lebih itu yg bestnya berblog ni kan..dpt ramai kenalan..biarlah nuff tu..suka2 je..

    BalasPadam
  51. Nuffnang tu sampingan ja....yang penting kita dapat ramai kawan walaupun tak pernah jumpa....betul kan kak ?? (^_^)

    BalasPadam
  52. Nuffnang dan duit bukan matlamat, kan kakcik

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.