Kawan-kawan kakcik

Rabu, 9 Januari 2013

Ada kawan-kawan kakcik yang dapat ke?...


Kakcik tak tengok pun tengahmalam tadi sebab tiada perancangan hendak ke mana-mana lagi (tak ada duit pun sama juga)...



26 ulasan:

  1. Saya pun tak kuasa nak berebut Kakcik.

    BalasPadam
  2. siapa dapat...siapa dapat....? nak taw jugak....

    BalasPadam
  3. mmg tak pernah booked kak, suamiku busy sokmo...

    BalasPadam
  4. Sama mcm kakcik...no money no talk ☺☺

    BalasPadam
  5. Kakak memang tak ada perancangan pun kakcik.

    BalasPadam
  6. Tak boleh nak pre-booking mcm nie. Hubby tu cutinya langsung tak boleh di rancang. Dah approve pun senang2 jer company cancel soh keje.

    BalasPadam
  7. apa tu kak?geram ngan line..sampai sudah tak kluar gambar akak letak tu...huhu..tengok komenpun takleh nak gambarkan apa...

    BalasPadam
  8. bestnya.. samalah kita kak.. hheheheh

    BalasPadam
  9. takpe~saya ada kapal terbang sendiri~keh keh~~

    BalasPadam
  10. Tak buka langsung + tak berminat + nak kawen haha.

    BalasPadam
  11. yeke..tak tau pun..ala ni mesti berebut bagai nak gila

    BalasPadam
  12. x dapat masuk pun line dorang...jammed...

    BalasPadam
  13. Saya pun tak tahu...dan tak pernah nak ambil tahu..ongkos tak cukup..rakyat saya ramai!

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum Kak Cik


    saya tumpang Bujal X ajer...he he

    BalasPadam
  15. assalamualaikum kakcik..tahniah pada mereka yg berjaya mendapat tiket free tu yer...;)

    BalasPadam
  16. ada rezeki nnt ada la ye kakcik.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.