Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 14 Disember 2012

Along nampak kurus, kan?...

Gambar dirakam pada jam 6.55 pagi = 13/12/2012...


Angah dan Along.  Pastilah Along tak dapat menandingi
'kekurusan' Angah.  Angah tu dari kecil 'jaga badan'.

Dulu Along memang sangat 'semangat' tubuhnya.
Inilah rahsia bagaimana Along 'mengecilkan' tubuhnya.
Kepada yang belum dan ingin mengetahui tentang produk ini,
bolehlah terjah dan berkenalan dengan SIDIA ini.

17 ulasan:

  1. Mahal ya amat la Kakcik. Tak mampu saya.

    BalasPadam
  2. anak dara kedua saya tu pun bkn main chubby lagi...tamabh2 cuti2 ni dok menternak lemak ja la...

    BalasPadam
  3. Support Along k Kak Chik...Aspen ni pun dah turun 11 kg dan tengah usaha untuk turun another 10kg...cuma Aspen tak amik SD2 la...apa2pun, usaha yang sama... Caiyokk!!

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah. Kesihatan pun kena jaga tuh :))

    BalasPadam
  5. alhamdulillah , memang ada banyak perubahan anggah ..
    harap2 dia dpt teruskan
    saya banyak dgr pasal nie .. tapi tetap setia dan percaya pada herbalife ! ... kekeke ;)

    BalasPadam
  6. Teringin nak cuba tapi mengenangkan harganya itu.........
    Pikir balik... Hihiji

    BalasPadam
  7. memang nampak perbezaannya.... chaiyokk along...

    BalasPadam
  8. ehm bagus sesangatler produk nyer yerk..
    mahal gak bendanikan..

    BalasPadam
  9. Chaiyok Along... Tapi sejak berjaya dalam eksperimen dulu, saya akan cuba kekalkan natural way. Apa2 pun, niat dah implementasi tu yang pentingnya.

    BalasPadam
  10. Salam kak cik. Semoga along berjaya menguruskan badan. Produk ni di katakan di mana2 skrg. Kwn saya pun ramai guna.

    BalasPadam
  11. banyak tengok diorang promote kat internet kan..

    BalasPadam
  12. Ramai yang nisah dengar tentang Produk Alpha Lipid..
    dah nampak kesannya.|
    InsyaAllah, nisah nak cuba nanti :)

    BalasPadam
  13. mahal tu...xpe....moga along meneruskan journey kuruskan badan...

    BalasPadam
  14. mmg berkesan. sebenarnya bukan selamanya kena minum, dh dapat ideal weight, stop. berat x naik dh. jd x mahal. dari ke pusat2 pengurusan badan yg beribu2. lepas tu tak selamat. sd2 selamat n semulajadi.

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum Kakcik,

    Mahai sikit tak pa janji berkesan kan Kakcik...he.he..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.