Kawan-kawan kakcik

Ahad, 18 November 2012

18/11/2012 - sekali lagi anda dijemput untuk hadir sama...

Banner pertemuan ini dicipta oleh Azieazah
Undangan juga telah dibuat oleh Tuan Rumah menerusi catatan beliau DI SINI.

Masih ingat catatan kakcik yang INI, kan? Kalau dah lupa, kakcik ingatkan semula :

Jom ramai-ramai kita meriahkan pertemuan yang bakal berlangsung pada tarikh, masa dan tempat berikut :


Tarikh : 18/11/2012 (Ahad)

Masa : 2.00 hingga 5.00 petang

Tempat : Rumah Tn. Hj. Hamzah (Pakngah) Al-Lavendari.  

Jomlah kita... (~_~)

27 ulasan:

  1. Salam sejahtera KS

    Tentu ramai yg akan berukwah di sini. Nampak tpt tu nyaman sekali..

    BalasPadam
  2. huhu...wakilkan kat Kakcik jerlh.....

    BalasPadam
  3. as salam

    syoknye kalo dapat g..leh kenal dgn kak cik dll:)

    BalasPadam
  4. wah bestnyer kalau pat g sana erk..;)
    singgah folow kak seroja..:)

    BalasPadam
  5. Semoga pertemuan tu nanti berjalan dengan lancar..

    BalasPadam
  6. seronoknyaa kakkk
    kalau dekat sure saya singgah ;)

    BalasPadam
  7. moga dipermudahkan segala urusan..Amin

    BalasPadam
  8. saya sgt btuah sbb knl dgn blogger y peramah dan saling merapatkan ukhwah. tahniah semua

    BalasPadam
  9. tersenyum pula saya baca tuan rumah tu ada 3 nama .. hehe

    BalasPadam
  10. Salam drp kami semoga ceria sentiasa sekeluarga.

    BalasPadam
  11. hehe..jauh .. moga ada peluang lain kali , insyaAllah..
    :)

    BalasPadam
  12. Al-lavendri tu memang banyak akal yg bernas...suka baca blog dia.

    BalasPadam
  13. Bestnyer ada lagi program macam ni ;)

    BalasPadam
  14. tak berkesempatan nak join ;D

    mornink kak chik ;d

    BalasPadam
  15. best nye klu dpat jumpe bonda lagik...hikhik..

    BalasPadam
  16. Best kan dpt jumpa kawan2 yg bukan selalu boleh jumpa...

    BalasPadam
  17. klau firdaus dpt tnggu dkt lg dr rnr seremban (sbb nk gi seremban tu pun sy tak tau)insyaAllah sy akan smpai

    BalasPadam
  18. As salam Kakcik,

    Mogaa majlis berjalan lancar & diberkati... ameen :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.