Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 7 September 2012

Temuduga terbuka Anak Kapal (Cabin Crew) Air Asia...

Iklan ini dibawakan secara percuma oleh blog kakciknurseroja kepada anda yang mungkin berminat...

Klik gambar untuk paparan yang lebih jelas.
Kalau dah dapat kerja tu, jangan lupa paint the sky cantik-cantik, ya?

20 ulasan:

  1. dlu kecik2 bila cekgu tny cita2, sy mesti jawab nk jd stewardess!!! dh bsr? nganga...hahaha

    BalasPadam
  2. tak cukup tinggi & seksi nak jadi cabin crew hahahaha

    BalasPadam
  3. wahhhh nak gi jugak lahhh
    walau tahu x layakkk
    verangan jer cukup lahh ekkekeke

    BalasPadam
  4. comfirm boleh..
    boleh blah.x menepati citarasa dorang..huhu

    morning kakchik,how r u?
    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/ketupat-daun-buluh-penah-makan-ke.html

    BalasPadam
  5. saya nk jd lah bia terbalik kapal terbang..hoho

    BalasPadam
  6. amboii..dapat berapa percen dari AA ni kakcik..hehe

    BalasPadam
  7. Saya dah tak layak jadi crew (dah lebih umur), dpt sesekali tengok senyuman manis mereka atas flight jadilah....

    BalasPadam
  8. la ni mampu tengok jelah kakcik.. ;)

    BalasPadam
  9. hehe...udah terang lagi bersuluh sya memang tak layak nak mohon.. :)

    BalasPadam
  10. Semua orang komen tak layak! Bagus! Ada harapan aku dapat keja tu, sebab kurang saingan...!

    BalasPadam
  11. Hahaha...tk sesuai CiM nk apply...

    Kakcik, pasal bola kt blog boni tu...adaker, sorg2 bw bola dpn gol, tinggal tonjol skit je, boleh plak tk masuk. Kaki bangku lah tu

    BalasPadam
  12. Sallam kakcik,

    Usia macam kakmah ni ada peluang lagi ke tak, hahaha..
    Gurau je kakcik,

    Pass kat anak boleh lah ni yek...
    T. Kasih untuk iklan ni kakcik..

    BalasPadam
  13. sya nk paint sky jugak boleh ker? hehehe

    BalasPadam
  14. baru semalam saya naik AA kakcik..hehehehe

    BalasPadam
  15. suka tgk cabin crew ni.. comel-comel belaka.. huhu

    BalasPadam
  16. wah... gaji not bad keje ni tau..

    p/s : kak cik, kena tgk video tu baru faham.hehe

    BalasPadam
  17. pernah mohon dulu2 bila last interv kena chicken pox ler pulak .. kalu x merasa lah juga KA dulu2 hehehe

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com