Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 7 September 2012

Kisah selebriti rupa-rupanya lebih menarik perhatian...

... dari kisah tentang kesihatan!  Saja nak tunjuk aliran masuk yang tak seberapa ke blog kakcik ini ...

... tapi yang sebenarnya dalam catatan bertajuk 'Nurul Syuhada.....'
tu, kebanyakannya memberi komen tentang kenaikan harga minyak!

26 ulasan:

  1. Biasalah tu kak. Selebriti...sentiasa jadi perhatian.

    BalasPadam
  2. sya tak minat pasal artis artis, sebab tu selalu ketinggalan kalau orang cakap pasal artis

    BalasPadam
  3. cerita artis ni tak beratkan otak kita agaknya.

    BalasPadam
  4. hehe...
    jadik la kakcik.....penyumbangan trafik...
    :D

    BalasPadam
  5. Salam Kakcik;

    Untuk kanser amalkan ini, http://cancer-b17.blogspot.com/

    Insyallah....

    BalasPadam
  6. berita artis mmg org ska
    sy tengok gak artis dan cerianya
    yg x mngarut le

    BalasPadam
  7. #ceritanya (kesilapan teknik hehe)

    BalasPadam
  8. Pasal harga minyak naik pun kira sama hebat gak ngan cita artis ler kut..hehehehe saya pun komen tang harga minyak hehehe

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum Kak Cik

    biasa laaaaa

    BalasPadam
  10. selebriti sellau jd perhatian kan :-)

    BalasPadam
  11. hahahaha.. kenapa pulak boleh jadi komen pasal kenaikan harga minyak??hahahaha.pelik ni

    BalasPadam
  12. Slam...selamat hari raya kak..
    nama pun selebriti kak...baca cerita dia lagi best dari jaga kesihatan...eh ye ke..?? saye ke yg bagi pernyataan tadi...huhuhuh

    BalasPadam
  13. mmg la kakcik. sekarang ni tgh fames pasal nurul syuhada lepas kes dia sebut daif tu. tp dia pun dah mintak maaf kan?!

    BalasPadam
  14. kisah retiss mmg jd rebutannn :))..mcm sy entri psl beto antara yg fofular..pdhal beto je pon kan hehe

    BalasPadam
  15. sbb akak story hal minyak jg kan :)

    BalasPadam
  16. kisah retis ni jadikan trafik kita cepat jer naik kan kakcik?

    BalasPadam
  17. mmg kakcik kalau kisah retis mmg mencanak naik

    BalasPadam
  18. kalau nurul syuhada tu saya pun suka! :D

    BalasPadam
  19. salam sejahtera,

    Saya memang sukakan Nurul tu, sedihlah baca cerita dia...

    BalasPadam
  20. hehe...saya jarang baca kisah artis kakcik...

    BalasPadam
  21. Memandangkan saya sangat jarang tengok tv, kalau ada kisah artis kat entenet ni yg muncul depan mata saya, saya bacalah. Kalau tak tau langsung pun, kena pekunun dengan bebudak saya pulak pasai depa remaja sangatlah tau kesah2 retis ni, kehkeh..

    Kakcik, saya baru ja email Kakcik sat ni.

    BalasPadam
  22. betol tu kakcik, kisah selebriti sentiasa org nak cari kan..

    BalasPadam
  23. kak.. sorry to say.. this is malaysian mentality.. tak boleh ubah dah..sebab kita antara masyarakat yg terlalu amat sukakan hiburan..

    BalasPadam
  24. Jadi artis semua org nak tau perkembangan depa tapi kalau kesihatan selagi tak sakit org buat tak tau je kak cikk...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com