Kawan-kawan kakcik

Ahad, 30 September 2012

Satu petang di Nilai 3...

Tarikh : 29/09/2012

Waktu : 3 hingga 4.30 petang

Tujuan :  mencari dan membeli sedikit barang-barang keperluan...



'tak ada pun pakaian lelaki...:('

Seluas mata  memandang... tak larat hendak dijelajah keseluruhannya.





Dah penat berjalan, singgah minum dulu.

Dah dapat apa yang dikehendaki, jom kita  balik.  

35 ulasan:

  1. alahai bestnye kak dpt pegi nilai 3. akak shopping apa tu. mesti beli kain langsir ni

    BalasPadam
  2. bt persiapan untuk kenduri menyambut menantu ke kak?
    :)

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Mujur kakcik dah latih mata untuk pandang kepada yang perlu saja. :)

      Padam
  4. saya pernah ke sana jugak tahun lepas...
    mmg rambang mata...
    tapi nak cari barang3 perkahwinan mmg seronok
    bykkkk sgt pilihan...rege pun murah jugak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harganya memang agak murah. Tak rugi rasanya pergi ke sana. :)

      Padam
  5. agaknya kalau saya pergi memang pengsan kot, penat nak berjalan pastu mesti suami dan anak2 saya boring..Pernah pergi sekali ke sana..

    BalasPadam
  6. best... i love shopping at nilai 3...
    visit my blog at http://muslimkidsshop.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. Dah lama tak pi sana. Bila agaknya ada peluang ke sana lagi.

    BalasPadam
  8. Murah kan brg2 kat nilai 3...ingat nk ke sana jgk ni...nk cari kain curtain jahit sndr je :-)

    BalasPadam
  9. IM danibu_suri pernah ke nilai dari shah alam, rumah adik. pilih punya pilih akhirnya pergi ke kelang. Kat kelang harga kain rupanya lebih murah dari di nilai...

    perempuan agaknya macam tu. cuma nampak harga kain yang murah je.
    bukan nak kira kos minyak dan makan pergi balik.

    BalasPadam
  10. kaki penat, mata pun penat bila ke sini hihihi

    BalasPadam
  11. mesti banyak kakcik shopping tu.....

    BalasPadam
  12. Suka merayap kat nilai 3 ni..selagi tak penuh bonet kereta jgn balik.

    BalasPadam
  13. saya tak penah lagi pegi nilai 3 ni kak :)

    BalasPadam
  14. Ntah kenapa saya tak minat Nilai 3. Pernah singgah sekali, itupun sebab ikut rombongan dari Johor. Agaknya orang takda duit, memang cakap begini. hehehe

    Sejam setengah jer Kakcik?

    BalasPadam
  15. biasanya shopping kat nilai 3 ni sinonim dgn org yg nak cari barang kawin. heheh!

    BalasPadam
  16. assalamualaikum kakcik....seronoknya dpt jenjalan n shopping di Nilai 3 tu...:)

    BalasPadam
  17. sebenarnya semalam kalo aunty takde rumah, mmg rasa nak lanjut ke nilai sebelum amik hubby kat klia... lebih kurang waktu tu laa... rezeki kita jumpa lenkali ya kakcik.. insyA..

    BalasPadam
  18. Seronoknya shopping.. banyak ke kakcik borong?

    BalasPadam
  19. saya nampak ada satu perubahan ketara la kat blog ni..hehehehe.. nampak elegan la..terbaekkkk

    BalasPadam
  20. Salam
    wah shopping kat Nilai 3... kenapa tak singgah rumah saya

    BalasPadam
  21. mmg best kalau g nilai 3 ni, but kena pergi survey2 juag sebelum beli takut terkena!

    BalasPadam
  22. Beli langsir baru ke kakcik..:)

    BalasPadam
  23. tu la... seronok jugak kalau dapat jalan2 ke nilai nih.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.