Kawan-kawan kakcik

Selasa, 25 September 2012

Pertemuan - hanya ada sedikit lagi gambar dalam kamera kakcik...

Eazy Izzuddin dari www.eazyizzuddin.com
Sebenarnya ada dua jejaka dengan nama yang hampir sama dipertemuan ini.
Seorang lagi (kakcik tak ada pula gambarnya), Izzy Izzuddin
dari http://Izzyizzuddin-bercerita.blogspot.com (macam ada yang tak kena dengan link ini)
 yang bekerja di Hospital Putrajaya.  Izzi datang dengan kenderaan awam,
tapi balik ke Putrajaya dengan menumpang kereta Makchaq.

Ini pula Ahmad Fauzi Aryaan yang selalu membahasakan diri sebagai
PATIK di blognya. 

MARZUKI yang menjadi perhatian di pertemuan itu! ;-)

Adik Iffah yang rasa macam nak digigit-gigit pipinya.

Datin Aishah dan MARINA MONROE (Kak Nanie NMS).  Suka
tengok senyuman kakak berdua ini.  Manis sangat. :)

Mak-mak orang (eh! ada seorang 'anak orang' kat situ) yang ceria.

Munnafendy - pengantin baru yang sedang 'hamil muda'.
Rupa-rupanya memang tak banyak gambar yang kakcik rakam kali ini. :(

Gambar-gambar berikut kakcik ambil dari sumber yang dinyatakan :

Sumber : dari blog KHAIRUL HAKIMIN.

Mereka yang tabah (dari blog Dato' Abdullah Al-Hadi) :

PADLIE


MAIYAH


29 ulasan:

  1. Salam,
    Gambar biru kepala botak tu takde lagi ke kakcik ! He, he, he.

    Kata kakazie, ada 3 bulan edah

    BalasPadam
  2. Dalam banyak gitu kakak terharu dgn kehadiarn Padlie dan Maiyah. Syukur penyatuan ini kakcik.. sukalah kakak.

    BalasPadam
  3. Wah seronoknya kakcik semua, jeles rasa di hati..

    BalasPadam
  4. salam sejahtera KC

    Tahniah dapt mengetuai majlis. Moga terus ukwah berpanjangan. Ramai juga yg mama tahu dan ikuti blog mereka. Seronknya berjumpa=jumpaan.

    BalasPadam
  5. sebuah majlis yang berjaya dengan kerjasama ramai blogger, tahniah!!

    BalasPadam
  6. seronok kan bila dapat bertentang mata, sekian lama hanya melalui pnulisan..ukhwah kita terasa semakin bermakna..Alhamdulillah.

    BalasPadam
  7. salam...

    seronoknya perkenalan di alam maya dipanjangkan ke alam realiti, insyaallah satu masa nanti sy juga teringin nk join...

    BalasPadam
  8. Tahniah kak chik... semoga ukhwah berpanjangan hendaknya.. :D

    BalasPadam
  9. Yang bagusnya pertemuan blogger nie adalah kerana kita seolah2 sudah berkawan lama walaupun kali pertama bertemu. Melayang kata dalam dunia yang sama, banyak betul cerita yang boleh dikongsi.

    BalasPadam
  10. Semoga suatu hari nanti saya juga berpeluang join gathering cam ni.

    BalasPadam
  11. setuju dgn kak zakie..syukur dgn peyatuan itu..moga ada lg pertemuan selps ini..

    BalasPadam
  12. Kali ini dah boleh masuk....

    Saya bertemu secara maya sahajah nampaknya...

    BalasPadam
  13. Pakcik Gedek pun ada. Kalo tahu mesti excited nak pegi. Heheh.

    BalasPadam
  14. kameraman rasmi dah ado... juru kamera video je lom ado.. kena cari sorang kalu nak ikut saranan pak ngah hamzah.. ngee...

    BalasPadam
  15. Wah seronokkan kak chik dapat bersua muka....

    BalasPadam
  16. Kak Chik bestnya, semoga silaturahim yang terjalin terus bekekalan

    BalasPadam
  17. kamera PCL langsung xde gambar..haha, ..tompang tgk kat wall kite2 ajer lah..

    BalasPadam
  18. best dapat kenal live.. hehe..
    terima kasih atas sambutan pertama kali di depan umah walaupon x sengaja menyambut kami..

    moga ukhuwah kita kekal InsyaAllah.. :)

    BalasPadam
  19. Meriah. Rugi rasanya tak dpt join.

    BalasPadam
  20. pakcik gedek mesti nak ambil gambar muka juga... hehehee

    BalasPadam
  21. Free international pasport for OKU jkm card

    ramai yang tak perasan esp stroke 1/2 badan

    so jimat rm300 tok 5 tahun

    anyway, si khairul just hitchike kereta nak p ktm komuter. Mujur drebar Cina berhenti & tompangkan. Semoga Allah memberinya hidayah, amin ;)

    BalasPadam
  22. bestnya kumpul ramai2 especially yg 1st time bersua muka..eh adik terchenta pun ada jgk ye

    BalasPadam
  23. hihihi...

    dayah tak pegi..
    segan giler la kak..
    :)

    uiii....klu jumpa mau takde satu bunyi suara yg keluar..

    lagipun sumer org2 kaya disitu..
    dayah nih org biasa..

    :)

    BalasPadam
  24. tak sempat nak update lg. huhu. try gak wat harini

    BalasPadam
  25. Assalammualaikum, makcik...nama blog sy makcik trbubuh lbih "D"..psal tu, x bleh bukak... http://izzyizzudin-bercerita.blogspot.com/

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.