Kawan-kawan kakcik

Selasa, 25 September 2012

Pertemuan - gara-gara bergossip, 'pemberitahuan' berlumba-lumba masuk...

Selain dari Allah Yang Maha Mengetahui, hanya KITA-KITA AJE yang tahu ... (mohon maaf kawan-kawan yang kakcik kasihi dan sayangi, waktu untuk berjalan-jalan dan menjawab komen adalah sangat terhad... sob...sob...sob) ...



Penat juga nak buka dan padamkan satu persatu ... lalala ...

kemaskini :  sebenarnya jumlah yang tertera itu masuk ke emel kakcik sebagai pemberitahuan (notification) tentang komen-komen di facebook yang mana kakcik ada terlibat sebagai 'ahlinya'...

26 ulasan:

  1. kakcik blogger glamour, haruslah penuh inbox..;)

    BalasPadam
  2. Sama gak. Letih jari, sbb saya guna hp kat opis. alahaii...

    BalasPadam
  3. Mau pingsan tuh nk delete.. Gara2.. Tuuuuutttttttt.

    BalasPadam
  4. Pengsan ni nak buka satu2. Kalo nak delete pun pengsan jugak. Heheh.

    BalasPadam
  5. dah lama tak singgah diblog kakcik ni... makin cantik...!!

    BalasPadam
  6. Mana yg done kakcik jawab ler, dia org pun faham...

    hehehe kakcik tak yah ler buat temujanji,,kakcik tetamu VVVVip saya n Gee...

    BalasPadam
  7. hehe..gossip apa tu? ada gak terbaca kt fb..tp baca je sbb sy x faham apa-apa hehe

    BalasPadam
  8. amboi ma...=)
    moga sihat sokmo neh =)

    BalasPadam
  9. ni mesti ada gosip2 psl gathering blogger hr tu kan mak?? eh..tertanya2 jgk, gathering tu utk blogger kita2 aje ke...nyibuk lah kehadiran sy~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gathering tu terbuka untuk semua la yangggg... :)

      Padam
  10. banyaknya kakcik..takpe ambil masa utk lihat satu persatu ;)

    BalasPadam
  11. Kalau macam ini banyak boleh juling mata kakcik nak habiskan membaca..

    BalasPadam
  12. Kalah massage GB yang masih dara agaknya...hikhikkk...

    BalasPadam
  13. fuhhhhhhhhh.....

    fofular la akak...

    :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.