Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 21 September 2012

Pertemuan Blogger Pada 23/9/2012, InsyaAllah kakcik bawa rendang ayam...

Pesan Dato' LF :


Marilah kita meriahkan pertemuan ini dengan niat untuk menyambung silaturrahim dan mengeratkan perhubungan persaudaraan semata-mata.  Datanglah beramai-ramai untuk kita saling mengenali dengan lebih erat lagi. Ajaklah kawan-kawan yang masih malu-malu untuk bertemu itu.  InsyaAllah, pertemuan ini akan menjadi kenangan yang sukar dilupakan. :)

Khabarnya AzieAzah akan bawa pulut kuning yang betul-betul ada umpphhh tau.  Dr Hanie Abdullah pula akan bawa nasi impit (untuk dipadankan dengan rendang ayam mak dia...hehehe...).  Dr Faizie dengarnya tak jadi bawa rendang kanggaroo sebab tak dapat pelepasan dari pihak kastam di lapangan terbang! lalala...

Kawan-kawan yang lain bawa apa pula?

Pelan Lokasi :

56 ulasan:

  1. salam kakcik..sy bru je tau ada gath ni.. rs nk join.. ni kat area fasa 4 tu ye kakcik.. hurmm, bestnya klu dpt kumpul ramai².. tp segan pulak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tina, tak ada apa yang nak disegankan. Datanglah. Kenalkan diri nanti, ya? :)

      Padam
  2. salam kakcik...bestnya rendang...ari ni last syawal kan???

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam. Syawal telah berakhir pada 16/9 lepas. :)

      Padam
  3. dah rindu dahhh nak jumpa wajah-wajah kesayangan gb nih!

    BalasPadam
  4. bestnye.....rietta xdapat trun sana hjg mggu nie...klu ada rezki, lain kali rietta join...

    BalasPadam
  5. alamak doctor2 belaka ni..btw happy gathering kakcik n member blogger..saya tgk dari jauh je laa :)

    BalasPadam
  6. sy bw diri kot hehehe sbb pastu sy trus blk kg.. ;-)

    BalasPadam
  7. Bestnya klu dpt pergi sama gathering tu....

    BalasPadam
  8. wah...ader pertemuan blogger lg yer....

    BalasPadam
  9. alamak..baru bincang2 dengan shujin nak bawak pulut kuning semalam..tukar menu lah..hehehe..

    BalasPadam
  10. Seronoknya... Ikut hati nak join. Tapi tgh mabuk2 lagi.

    BalasPadam
  11. rasa mcm nak join. tapi Ella dari dulu sampai sekarang masih tak boleh buang segan. Aduhaiii

    BalasPadam
  12. Salam kenal kakchik, seronoknya ada perjumpaan blogger ni. mesti meriah...
    KakChik, jemput buat analisa kesihatan dlm blog saya ye. free takde caj hihi...

    BalasPadam
  13. assalamualaikum kakcik

    wah....pertemuan blogger lagik!

    best best best....

    BalasPadam
  14. pulut kuning n rendang..jangan habiskan, maaf kalu sy kelewatan nanti..hehe.

    BalasPadam
  15. kakcik...saya tak boleh hadir...huhuhu..MAAF BYK BYK...sebab hari sabtu malamnya saya ada di Skudai...kenduri parents saya nak ke Mekah..

    Tapi..
    Kalau saya sampai lewat sikit ..let say pukul 2-3pm..ada org lagi ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mengikut rancangan, waktu pertemuan nanti ialah dari jam 10.00 pagi hingga 5.00 petang. Masih sempat untuk datang, kan? :)

      Padam
  16. Salam kakcik...slmt bertemu dgn rakan2 blogger.Pasti gamat jdnya...Bestnyaaa!!

    BalasPadam
  17. seronoknya berjumpa2 kan, dapat merapatkan ukhwah yang terjalin di alam maya..

    BalasPadam
  18. saya ada kenduri di kg pandan tengahari tu .. saya cadang nak singgah sekejap dalam perjalanan dari seremban ke sana. kira2 jam 11.30 saya cadang nak pergi kenduri tu. boleh ke macam tu ?

    kalau boleh, saya cadang nak bawa kek secret recipe, itupun kalau kedainya dah bukak. kalau tidak, kek lainlah. boleh ke ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tentu saja boleh. Tak bawa apa-apa pun tak apa, janji dapat jumpa. :)

      Padam
  19. dekat mane ni kak? macam nak g je.. tapi bawak perut kosong je la..hihihi :p

    *syieda pun xberapa suke yg bar tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Di Bandar Baru Bangi. Nanti kakcik letak semula peta lokasi. :)

      Padam
  20. wah namapk meriah sgt..kalau saya pergi..mesti saya bawa kek..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Datanglah. InsyaAllah dapat kita berkenalan secara nyata nanti. :)

      Padam
  21. Kadangkala blog nih merapatkan kita lebih dari pertemuan 4 mata.namun bila terjadi pertemuan itu..ukhwah yang terbina lebih beerti..salam perkenalan dari saya bua kak cik ^_^

    BalasPadam
  22. saya bawa hati yg lara sbb tak dapat datang... Wwwwaaaaaaaa

    BalasPadam
  23. wah kakcik..nanti jangan lupa update n3nya..tentu meriah dan seronok kan..:)

    BalasPadam
  24. wah mesti bestkan.. Nurul x dpt join blk kg... Moga semuanya berjalan dgn lancar.. :)

    BalasPadam
  25. Salam Kak Cik, kalo saya dpt dtg, InsyaAllah saya maklumkan pada Kak Cik, saya try ajak kawan saya, yg same2 blogger... blogger biasa2 je pun... hehehe...InsyaAllah Kak Cik, ade jodoh kite jumpa, but tak sure lagi nak bwk makanan apa, hehehe~

    BalasPadam
  26. rugi kalu x pegi..sedap tu rendang ayam..

    BalasPadam
  27. Yeayyyy.. Mak bagi greenlight bawak nasik impit!!
    Ngeee :D

    Tina... InsyaAllah saya datang
    Jom??

    BalasPadam
  28. Yeayyyy.. Mak bagi greenlight bawak nasik impit!!
    Ngeee :D

    Tina... InsyaAllah saya datang
    Jom??

    BalasPadam
  29. Teruja sy pakngah hamzah nk singgah. Nanti sy nk bergambar..hehwh.. Daddyzz, kalau awk baca neh, kul 1 tuh kompom sy ada lagi kat sana sambil dok golek2 dlm musollah.. Heheheb

    BalasPadam
  30. mesti meriah tu kakcik..kalau dekat2 boleh la join jugak.

    BalasPadam
  31. wah macam best.. besar besaran nih..

    BalasPadam
  32. assalamualaikum kakcik...seronoknya masing2 bawa juadah mereka sendirikan...;)

    BalasPadam
  33. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  34. Assalamualaikum Kakcik,

    Teringin jugak kak Ros,tapi jauh sangat la,lagi pun suami Kak Ros sibuk memanjang he.he....Tak pa lah Kakcik,kalau ada rezeki umur panjang kita semua akan berjumpak...

    BalasPadam
  35. Kakcik, saya tak done nak ke sana la kakcik, di hati teringin gak nak join..maaf yea kakcik...

    BalasPadam
  36. Bestnya kalau boleh join kenal2 blogger lain... tapi jauh :-)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com