Kawan-kawan kakcik

Isnin, 2 Julai 2012

Penghormatan untuk 'kaknah'...

Susah payah 'kaknah' menulis komen ini untuk menyedarkan kakcik
walaupun 'kaknah' sendiri tak punya blog.  Terima kasih 'kaknah'.
Semoga kakcik akan menjadi manusia yang berhati mulia seperti
'kaknah' suatu hari nanti.  InsyaAllah. :)

34 ulasan:

  1. hihi.. ialah, penat gak jari nak mengetuk keyboard tukan..

    BalasPadam
  2. Hanya org berjiwa besar saja yg sanggup publish komen seperti yg diberi oleh 'kaknah' ni.

    Sesungguhnya Kakcik adalah diantara orang2 tersebut. Tahniah!

    BalasPadam
  3. kenapa marah sgt tu....kakcik mmg kuat semangat

    BalasPadam
  4. hahaahahah kak nah yg kelakor!
    nak nasihatkan org bkn gini cara nyer..iskk...sian dia...

    BalasPadam
  5. Salam,

    few times juga dapat comment cik "anon" ni kat belog. last last sy tutup comment for "anon".

    org ni tak jujur.

    jika mahu meluahkan, elok rasanya berterus terang diri itu siapa sebenarnya.

    tak perlu berselindung disebalik "anon" kalau "anon" itu terasa seperti berada di pihak yang benar dan juga "berhati mulia."

    BalasPadam
  6. sya lebih prefer klu orng tu berterus terang siapa diri mereka yg sebenarnya !. apapun salute pd kakcik

    BalasPadam
  7. mak oiii. kak cik kenal ke kak nah nihh??fuhh ayat dia power jugak ek..

    BalasPadam
  8. Salam Kakcik,
    Ohhh Kaknah, meh ke Turki pulak!

    BalasPadam
  9. Apa yg kakcik komen, dia tak boleh terima? Kakcik siap buat entry utk dia lagi....:-)

    BalasPadam
  10. cuba terima ngan hati terbuka.. jika baik cuba perbetulkan, jika menrosakkan diri.. abaikan aje.. hehe

    BalasPadam
  11. kak nah?
    nape marah2 ni..sian org bernama kak nah yg di 'pinjam'
    namanya itu..

    BalasPadam
  12. haha, gelakkan jelah kakcik. dia makan sambal belacan kot...

    BalasPadam
  13. Tak apa kak cik kkdg kita perlu org mcm ni jadi baru kita tersedar

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum,
    Fuhhhh tetiba je Kak Nah jadi fofuler la la la

    BalasPadam
  15. Kenapa tu? kaknah bawa bersabar kaknah oii..kakcik we all lebiu..

    BalasPadam
  16. salam sejahtera,
    Saya sebenarnya tak faham.
    Mcm2 manusia nikan...dia terlalu prihatin terhdp KC!

    BalasPadam
  17. huishh.. menakotkan.. tanjat gegurl..

    BalasPadam
  18. hahahahhaha ... kak cik buat apa kat dia.... luku pala dia kaaa ... heheheeheh

    BalasPadam
  19. perangai hantu kak limah lebih elok dari perangai 'kak nah' neh...kwakwakwkawa

    BalasPadam
  20. hmmm...kalau berani,kalau ikhlas nak menegur,kenapa harus sembunyikan diri,tanpa identiti....penakut,pengecut...

    BalasPadam
  21. Awat kaknah maghah sangat tu, apa yg Kakcik dah buat kat dia. Selama saya dok baca blog Kakcik ni, takdak pulak saya baca apa2 entri yg bernada menyinggung sesiapa..hmm..

    BalasPadam
  22. bukan dpt puaskan hti suma org juga bukan semua suka cara kita, setuju ngan joanna.. sedar akan perangai org yg pelbagai ni

    BalasPadam
  23. kenapa dengan kaknah tu kakcik..? saya mesti dah tertinggal berita ni..banyak hari tak blogging. ce bertenang...nape nak marah2 ni..

    BalasPadam
  24. Hmm komen pedas seperti ini Nur pun pernah dapat juga kak.
    Sabar ye kak..

    Nur dah tak buka kotak komen untuk Anon.. Bukan tak mahu terima teguran, tapi komen dari Anon ni selalu benar menyinggung hati kita.

    BalasPadam
  25. Biarkan ajelah Kak Cik..tak rugi apa apa pun!!!

    BalasPadam
  26. assalamualaikum kak nah!!!
    dah sarapan lom pagi ni!!

    BalasPadam
  27. wah kak nah nk glam ek...ucap terima kasih kat dia..mgkin dia salah paham hehehehehe...

    teruskan menulis kakcik..kita manusia tak smpurna..tak suka tekan pangkah kat atas tu dn jgn dtg lagi kannnn

    BalasPadam
  28. Saya rasa N3 kakcik tu sgt2 bersahaja...kisah kehidupan masyarakat sehari-hari..Brgkali kaknah terasa hati sbb dia pun pernah buat mcm perempuan tu tak...

    BalasPadam
  29. huhu..
    pernah dapat komen negatif cam gini.
    awal2 dulu nangis kuat2 juga..
    tapi skrg ..(sejak hubby share blog sesama)
    xpnh nmpk dah..

    agaknya hubby dayah dah delete kot..

    :D

    apapun....tabik spring kat kak cik sbb rilek je..

    buat entry special cam gini utk "kak nak" itu..hihi..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com