Kawan-kawan kakcik

Isnin, 11 Jun 2012

Pulau Gaya - nak tunjuk juga...

Gambar-gambar berikut dimuatnaik dari telefon bimbit suami kakcik.  Barulah nampak gambar-gambar kakcik mas di Pulau Gaya.  Sebelum ini sebab kakcik yang rakamkan gambar, jadi tak nampaklah kehadiran kakcik di sana... hehehe...





25 ulasan:

  1. sy tgk aksi akak begitu, sy pulak yg terasa gayatnya, akak tak gayat ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gayat juga, tapi rasa seronok tetap ada. :)

      Padam
  2. haha..tak abis lagi ye foto berpimpin2 tgn ni...hehe..zana ambik simpan tau.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kenangan indah tu Zana. Kena simpan. :)

      Padam
  3. salam KC

    Macammana rasa lalu titi tu, seriau je...

    BalasPadam
  4. Salam
    Insyaallah suatu hari saya akan pasti ke sana. Best...

    BalasPadam
  5. salam kakcik

    cantiknya view dia, tapi kalau tina, gayat nak lalu titian tu hehe

    BalasPadam
  6. alahai kak, kalo saya mesti tak lepas meniti atas titi tu, rasa gayat sgt, kecut perut, jatuh dlm laut susah nanti, dah le tak pandai berenang

    BalasPadam
  7. kalau kaklong dah merangkak atas tu kak...hahahahha!

    BalasPadam
  8. kalau yaya la sure dah pegang belakang baju suami..hehe

    BalasPadam
  9. wahhh.. mencabar sungguh laluan tuh...

    BalasPadam
  10. Salam,

    Kalau Kak nani memang tak lepas titian tuh..huhuhuhu

    BalasPadam
  11. gayatnya kak..
    takut jatuh dlm air

    BalasPadam
  12. hilang rindu saya tgk mak dalam gambo gambo tuh! :D

    BalasPadam
  13. gamba last tu, ai amik gamba u, u amik gamba i ker.. hehe..

    kakcik, gayat nya nengok jembatan tu...

    BalasPadam
  14. amboi kakcik seronok btl nampaknyer!

    BalasPadam
  15. suka sgt tgk suasana mcmni.
    selalunya kan kakcik..sy pun gitu..banyak ambil pic org last2 pic sendiri tgg ihsan org lain snap kan hehe

    BalasPadam
  16. Hehehehe...comel je tgk Kakcik gayat2 nak meniti titi tu. Klu sy le kan? Adeh! Berpeluh lak tapak tgn nie.

    P/S - Kakcik, Cite Masam2 Manis tu....bukan ke Cikgu Shaari dok dating dgn Norkiah kat Zoo Negara? Heheheheh....sbb tu sy teringin nak g zaman ms P.Ramlee shooting cite tu.

    =p

    BalasPadam
  17. tajuk entri ni sepatotnya 'Gayat di Pulau Gaya"

    BalasPadam
  18. Kalau saya tentu dah menggigil2 kaki nak lalu titi tu..

    Pernah dulu masa melawat kelong, terketar2 kaki masa nak jalan atas titi kayu tu..

    BalasPadam
  19. Kak cik...kalau jatuh tahu ke berenang?

    BalasPadam
  20. bestnya.. nak kena masuk dalam list gak ni.. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.