Kawan-kawan kakcik

Selasa, 21 Februari 2012

Tiap-tiap tahun kena isi...

Mungkinkah pengkalan data itu 'lumpuh' setiap tibanya hujung tahun sehingga tidak dapat dipulihkan lagi?


Ini apa hal main kaum-kaum ni?  Nak tunjukkan perkauman ke?
Bukankah biasanya ditulis BANGSA?


18 ulasan:

  1. ha ah kan, selalu tulis bangsa..mungkin tiap tahun kena isi kot kakcik sebab takut ada data pelajar yang berubah..senang pihak sekolah nak update.

    BalasPadam
  2. hahaha mungkinlah kot.database admin malas sgt nak wat keje...kehkehkehhh nanti jadi redundant pulak data yang disimpan...XD

    BalasPadam
  3. Salam kakcik

    Selalu mengeluh hal yg sama...tensionnya bila kena
    sertakan penyata gaji yang disahkan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. peliklah perkataan kaum , kalau bangsa ada manisnya.

      Padam
  4. nasib baik dia tak tanya suku apa, bani apa... hehe

    BalasPadam
  5. Salam,
    Tak pernah LF temui borang yang menggunakan istilah "kaum" untuk bertanyakan "bangsa" !

    BalasPadam
  6. mmg selalu meroyan psl nih.. nak kena isi benda sama lak tuh.. aduhai kannn

    BalasPadam
  7. memang kene update kan kak cik, kene tukar tu term tu hehehe

    BalasPadam
  8. saya pun letih mengisi maklumat yang sama saban tahun .. takkanlah nama, tarikh lahir, kaum misalnya boleh berubah-ubah. lainlah kalau tanya berat atau tinggi ke !

    saya kaum muhajirin .. hehe

    BalasPadam
  9. yg 'yatim' tu pon salah penggunaannya... kalu ye pon letak la status anak...ni mesti kes main letak je ni x check apa2

    BalasPadam
  10. yatim= kematian ayah?
    piatu= kematian ibu?
    bukan kalau kematian ibu ke bapa ke panggilnya yatim jugak eh..peliknya..hehe..

    BalasPadam
  11. masuk sekali je data , kan ke senang...tiap tiap tahun borang tu jugak walaupun 10 anak dalam satu sekolah

    BalasPadam
  12. ha'ah la..penat tau.dahlah sy paling tak suka mengisi borang sbb tulisan tak cantik

    BalasPadam
  13. tu borang lama kakcik.. lom updet lagi.. hehe..

    BalasPadam
  14. maklumat mau update
    borang tamau update
    ish3..
    teman udah ngisi.. kakcik?

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com