Kawan-kawan kakcik

Isnin, 6 Februari 2012

Ahad = 5/2/2012 - Antara yang kami lakukan...

Sebelum jam 6.00 pagi, suamiku telah sampai ke sini
Tak mudah juga nak 'mengatur' bapa-bapa orang ni
Barisan Urusetia untuk kontijen BERNAS
Aktiviti lain...

naik ke 'bukit' semula untuk merakam gambar...




Bangcik buat kek lagi...

Hampir jam 6.00 petang, tiba-tiba teringin nak merakam gambar matahari terbenam di Pantai Morib.  Mujur suami tak kisah untuk memenuhi permintaan isterinya.  Dalam perjalanan ke Morib, singgah sebentar hantar makanan kepada Angah di Banting.  Morib hujan rupanya, jadi tak nampak matahari pun.  Terus ke Gold Coast Australia Resort kerana kebetulan adikku bersama keluarganya bercuti di sana untuk menunaikan solat Maghrib.






17 ulasan:

  1. Sallam kakcik,

    Perarakam Maulidur Rasul yee,

    Gambar matahari terbenam tu cantik sangat,
    terasa syahdu hati.

    Kek tu lasgi sedap...terliur..
    nyam,nyam, balik ni nak buat kek...hehe

    BalasPadam
  2. rajin pulak bangchik buat kek =)

    BalasPadam
  3. rajin pulak dia buat kek kakchik.nampak sedap lak tu

    BalasPadam
  4. Assalamualikum kakcik tersayang..

    Ahad seharian ida di rumah..rehat sepenuhnya dan menonton semua rancangan berkaitan Maulidurrasul..pagi hingga ke malam tiada satu pun rancangan yg dinanti termis...rasa puas hati dapat menonton 'the message'

    "Gold Coast Sepang?"

    Masa tahun2 2007/08 GSC sedang dalam pembinaan..ida melihatnya setiap minggu semasa berniaga di Bagan Lalang...kini dah siap,ntah bila merasa singgah.

    Kek bangchik?sedap nampak...bak sepiring.

    BalasPadam
  5. banyak2 nie kak
    saya tertarik ngan kek bangcik ..
    pandai dia buat
    terliuq dah saya nie huhuhuh

    BalasPadam
  6. bangcik yang buat kek tu ke? aih, tutup muka la cam ni, malunyaa diri sendiri tak reti buat kek, huhu

    BalasPadam
  7. Salam,
    Esok masih cuti kakcik .. kalau lalu highway Sban KL tu, singgah lah ! dah tak jauh tu.

    BalasPadam
  8. wahhh..bestnye aktiviti mak!

    sayang sikit hujan kat morib tu. saya pun dari teluk intan igt nak pegi pantai remis semalam sebab nak amik gambo sunset. tapi hujan...terus balik rumah aje.

    BalasPadam
  9. teringin nak beli rumah kat Gold Coast .. ada jual lagi tak ?

    BalasPadam
  10. waahh.. bangchik buat kek.. mesti sedap kek tu.. seronok jumpa ramai2 tu kan..

    BalasPadam
  11. itu ari plan gak nak pegi gold coast.... sekali tengok harga bermalam kat sana... perghhh tak mampu la saya

    BalasPadam
  12. hari cuti hari untuk berjalan-jalan....kan kakcik kan?

    BalasPadam
  13. antara juadah permintaan sy apabila tiba hari berkunjung ke umah kakcik lagi adalah kek air tgn BC....

    BalasPadam
  14. bang cik cik ina mintak sikit boleh? dah lamanya tak buat kek : )

    BalasPadam
  15. Picture 2 & 3, biru mata hitam ku. hehehe. selamat maulud ye kak cik.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.