Kawan-kawan kakcik

Rabu, 4 Januari 2012

RTK - terima kasih...



38 ulasan:

  1. adakah kain rentang ini berkaitan dengan Taman Tun Abdul Razak.

    BalasPadam
  2. Kanda AL...

    berkaitan dengan Mini Jeram... :)

    BalasPadam
  3. kenapa terima kasih 2x?
    blur plak saya hari ni hehehe

    BalasPadam
  4. pantun dua kerat terkini...hehe

    BalasPadam
  5. terima kasih banyak kali...lagi bagus rasanya...menampakkan keramahan tuannya secara wordless.

    BalasPadam
  6. hehehe...ringkas sungguh pantun dia

    BalasPadam
  7. SALAM,
    Kakcik, kalau berkait dgn makanan tu, bolehlah LF dan isteri datang mencuba ...

    BalasPadam
  8. Mimi...

    sebagai gantian kepada terima kasih banyak2, kot. :)

    BalasPadam
  9. Q...

    hehehe... boleh masuk dalam buku koleksi pantun tak? :)

    BalasPadam
  10. PCL...

    macam2 cara untuk menarik perhatian. :)

    BalasPadam
  11. eelobor...

    ringkas ada makna tu. :)

    BalasPadam
  12. W/salam Dato'...

    ia berkaitan dengan tempat perkelahan. :)

    BalasPadam
  13. simple je perkataan tu. tapi cukup buat org rasa dihargai.

    terima kasih mak. :)

    BalasPadam
  14. sama-sama daun keladi,
    kalo syok, saya datang berkali-kali :)

    BalasPadam
  15. LS Hamzah...

    kalau datang lagi, buatlah review sekali. :)

    BalasPadam
  16. sama-sama..hik hik..kalau sy kaitkan dgn blog ini boleh? sbb syok sy dtg lagi (tp salunya sy silent reader aje)

    BalasPadam
  17. Salam Kakcik

    Pantun yang syok...kalau persekitarannya bagus tentu mengamit kita datang berkali2.

    BalasPadam
  18. hahaha, moto yg menarik untuk welcome board blog ni.

    BalasPadam
  19. ucapan ringkas tapi memberi kesan yg baik buat pengunjung..

    BalasPadam
  20. 2 kali je terima kasih... (",)

    teringat hafizal hamad, pengulas sukan selalu cakap terima kasih 3 kali..
    terima kasih, terima kasih, terima kasih.. (",)

    BalasPadam
  21. Rina...

    kakcik tak terfikir pula kaitannya dengan blog ini... :)

    BalasPadam
  22. Farid...

    kat sana ada aktiviti ATV (alaaa... yang motor besar roda 3 ke 4 ke tu...), pasti mereka yang sukakan aktiviti lasak akan datang berkali2). :)

    BalasPadam
  23. Vic...

    kalau kakcik crop banner tu dan letak sebagai header blog ni, agak2 kena saman tak? ;-)

    BalasPadam
  24. Ida...

    mungkin ada pengunjung prihatin yang merasa dihargai, kan? :)

    BalasPadam
  25. Fuad...

    mengucapkan terima kasih satu amalan yang baik dan mungkin boleh mencairkan hati yang beku, kan? :)

    BalasPadam
  26. kain rentang yang simple, tapi penuh makna, tak perlu cantik2 besar-besar bagai ya kakcik. Semua boleh faham..hehe

    BalasPadam
  27. ~yus~...

    janji maksudnya difahami, ya tak? :)

    BalasPadam
  28. KhaiRin...

    dari tiada, biarlah ada. Betul tak? :)

    BalasPadam
  29. kenapalah komputer cik ina sengal, tak nampak apa yang kak cik tepek kat situ .geram, dapat baca je komen orang kat sini.

    BalasPadam
  30. Cik Ina...

    kakcik tepek gambo ucapan terima kasih. :)

    BalasPadam
  31. Salam,
    Pantun dua kerat mengamit pelanggan... Mmg kena datang lagi makan berpingan-pingan... hehee..
    Eh, kedai mkn ke ni k.cik?
    Salam kenal ;)

    BalasPadam
  32. Marya...

    salam kenal, Dik.

    Bukan kedai makan, tapi tempat perkelahan. :)

    BalasPadam
  33. ni msti kat tmpt yg mggugurkan jantung smlm kan =)

    BalasPadam
  34. ooo .. ni yg kat Ulu Kemensah tu ye kak? Tmpt tu best .. yg tak best ialah air sungainya yg kaler Nescafe.

    Ella peliklah .. camna orang boleh mandi kat situ eh.

    BalasPadam
  35. Ella...

    airnya pun tak 'banyak'... :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.