Kawan-kawan kakcik

Rabu, 21 Disember 2011

RTK - gelagat suamiku...



Kisah sepenuhnya di blog MATHARI yang kalau lambat klik jadi gerhana (jadi, silalah klik ya.)  



40 ulasan:

  1. suami kakcik memang very sporting...

    BalasPadam
  2. SALAM,
    INSYAALLAH, LF MASUKKAN GAMBAR INI DALAM ALBUM. LAMBAT KAT SAPE TU?

    BalasPadam
  3. Salam Kakcik,

    Dah singgah ke blog mathari,

    Bestnya majlis tu meriah betul.

    BalasPadam
  4. Ida...

    dia memang macam tu. Kawan kakcik semua jadi kawan dia. :)

    BalasPadam
  5. W/salam Dato'...

    lambat ke lambai? Saya pun tak perasan masa bila dia bergaya macam tu. :)

    BalasPadam
  6. MDT...

    weh! ke mana menghilang? Balik dari rumah kakcik, perlahan2 MDT menghilang diri. :(

    BalasPadam
  7. W/salam Kak Ani...

    memang meriah majlis tu. Dato' pun lupa pada kesakitannya. :)

    BalasPadam
  8. Nampak anak-anak kakcik pun macam Abang Mus tau kakcik... mudah senyum. Bagus org macam ini kakcik ada masalah pun org tak tahu....

    BalasPadam
  9. mesti abang seorang yg peramah,
    macam abang kak erna...

    BalasPadam
  10. kak cik dgn suami mmg best.. en.asben pun cakap gitu.. lg best tu siap dah dalam keta masa nak balik en.asben cakap, alamak, i lupa nak salam dgn suami kakcik.. dalam hati saya.. eh..eh.. dah kenal.. he..he..

    BalasPadam
  11. Kakzakie...

    kakcik je yang tak pandai nak sembunyikan riak wajah. Agaknya sebab itu orang selalu cakap suami kakcik nampak lebih muda dari kakcik (mahupun dari Along!) ;-)

    BalasPadam
  12. kaklong...

    ya, memang dia sangat peramah (kadang2 pemarah juga). :)

    BalasPadam
  13. Hanis...

    suami Hanis memang dah kenal kami. Kakcik senang sangat dapat berkenalan dengan Hanis suami-isteri. Rasa macam rapat sangat bila bertemu. :)

    BalasPadam
  14. hehe, sporting husband kakcik ya.

    BalasPadam
  15. Eh... macam pernah keluar la muka abang ni kat belog saya...?!?!?!?!

    BalasPadam
  16. abang mus yang sungguh sporting dan sempoi.. laki bini la terbaekk..hihi..

    BalasPadam
  17. sy tgk lagak nyer mcm org muda hehe

    BalasPadam
  18. ~yus~...

    sporting yang kadangkala memeningkan! :)

    BalasPadam
  19. gedek!...

    eh! ye ke? Tak salah orang ke? ;-)

    BalasPadam
  20. Ana...

    ish ish ish... kembang dah ni! :)

    BalasPadam
  21. KhaiRin...

    dia ingat dia baru 25 tahun, padahal tahun depan dah masuk 52 tahun! ;-)

    BalasPadam
  22. 52 tahun kira tengah steady la kakcik... huhuhuhu

    BalasPadam
  23. eelobor...

    steady apanya dik oiiii... :)

    BalasPadam
  24. saya panggil kakcik...kakcik.

    saya panggil abg mus 'pakcik' ok dak? heheh~

    BalasPadam
  25. boleh ayu kata.. suami kakcik sangat macho..

    shuuut.. jangan marah ya, ini benar

    BalasPadam
  26. GB...

    nak senang, panggil kakcik mak, abang Mus tu ayah. :)

    BalasPadam
  27. wah happy sungguh suami kakcik ni. bergaya tu..

    BalasPadam
  28. Eri...

    dia selalu lupa yang dia tu dah layak jadi atuk! :)

    BalasPadam
  29. sempat berbual sikit haritu..mmg hepi btl orgnya...kecoh dibuatnya haha abg Mus jgn mara ye..p

    BalasPadam
  30. baik mak! kem salam kat ayah ye! :D

    BalasPadam
  31. PCL...

    dia tak marah pun, gembira lagi ada sebab dapat tambah kenalan. :)

    BalasPadam
  32. SvS...

    kakcik baru perasan yang komen SvS masuk dalam kotak spam. :(

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com