Kawan-kawan kakcik

Isnin, 19 Disember 2011

18/12/2011 - tetamu-tetamu kecil...

Antara tetamu kecil yang turut hadir.  Tidak semua terakam dek lensa kamera kakcik disebabkan kali ini kamera lebih banyak berada di tangan suami ...


Anak siapa ni ya?  Biarlah orang nak bising, saya nak tidur.  Rumah Atuk LF ni sejuk tau!

Alaaaa... ummi saya mana?

Amboiii...  bukan main muncung lagi Adik Iffah ni.

Mari kita tengok perkembangan dunia semasa...

Mommy ZZ terpaksa jadi pengasuh sebab Daddy ZZ nak buat pakatan sulit!

Kami pun nak tidur juga.


Seronoknya dapat main gelongsor.


30 ulasan:

  1. Anak2 la yg buat tmbh meriah. Kan Kakcik.

    BalasPadam
  2. rasa dah komen tapi nape x kuar yer

    BalasPadam
  3. oh maybe tak terpublish tadi..
    yg lena tido dengan ekon nampak spentot tu anak dara kenit saya
    dan bujang baju merah makngah la balik tu my only hero :-)

    BalasPadam
  4. Ella...

    kemeriah bagai tak bermakna tanpa hilai tawa dan jerit pekik anak2. :)

    BalasPadam
  5. Kanda AL...

    memang luas dan berbelok2 - kalau nyorok mahu tak jumpa. :)

    BalasPadam
  6. Irfa...

    oooo... anak Irfa rupanya. :)

    BalasPadam
  7. Wani...

    InsyaAllah, akan ada masa untuk kita berjumpa lagi. Jangan sedih2 ya. :)

    BalasPadam
  8. ma
    jelehnya..
    huhuhuhu
    esok cheqna nak g KL...

    BalasPadam
  9. Cheqna...

    meh la datang jumpa mama. :)

    BalasPadam
  10. gambar bawah tu....haha tamu kecil gak tuh.

    BalasPadam
  11. wah..meriah nampaknya!
    mcm family day pulak..

    BalasPadam
  12. PCL, sy nk betulkan... tamu 'bapak' budak kecik yea?....ahaaha... anok2 den pon dh terglemer neh...

    BalasPadam
  13. Sepatotnya gambar saya diletakkan dalam entry ni...!

    :)

    BalasPadam
  14. Masa ni makpak depa dah tak kisah sangat dah. Depa nak bersembang dan makan-makan. Dato dan Datin buka nurseri satu hari!

    hahahaha

    BalasPadam
  15. Assalam

    Tomei tomei belaka budak2 tecik ni... Jom nengok foto gathering di blog wana

    http://wanabaik.blogspot.com/2011/12/1st-attended-gathering-blogger.html

    BalasPadam
  16. salam kakcik..
    mesti best kalau irizz leh join nih..

    BalasPadam
  17. hero ati tak sempat nk snapkan
    kakcik..dia laju sgt ..huhu

    BalasPadam
  18. geram je baca komen gedek, kak chik buat satu entry kanak-kanak ribena tu dia : )

    BalasPadam
  19. Pandai anak2 tu buat hal sendiri...ialah mak dgn pak masing2 sibuk sembang dan makan...

    BalasPadam
  20. ahaksss..

    ayu pernah join gathering tahun 2009, tapi bukan blogger..
    sungguh..
    ayu kehilangan anak..
    mujurlah jumpa dia pandai cari kawan..
    hahahhaa

    BalasPadam
  21. salam buat kakakku kakcik..

    tetamu kecil itulah penyerinye..

    kakcik.. maaf sbb tak dpt ziarah spt biasa.. keje2 hujung tahun sgt membebankan..

    salam kasih sayang dari saya...

    BalasPadam
  22. salam kak chik,

    lama tak singgah sini, meriah nmpaknyer gathering ni...

    BalasPadam
  23. olorrrrrrr.... nampak sangat keletihannya...

    BalasPadam
  24. Tetamu kecil yg bt majlis jadi meriah sgt2!

    BalasPadam
  25. hehe.. tetamu2 kecil ini lah yang memeriahkah suasana.. =D

    BalasPadam
  26. kakcik terserlah sudaa kenakalan anak2 saya.. yang kepala botak2 4 orang tu anak2 saya lerr... saya copy sumer gambar2 budak2 ni kakcik.. sukaaa...

    gamba yang kedua terakhir tu menceritakan betapa bapak2 kena jaga anak, sebab mak2 nak sembanggg... kekekeke..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com