Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 4 November 2011

Membaca novel - minat yang kian pudar...


Koleksi novelku yang dirakam oleh CIKINTO lewat pertemuan blogger
di rumahku tempohari.  Abaikan kasut sukan di sebelah itu yang mana
aku sendiri tidak pasti siapa pemunyanya.  Mungkin milik adik angkatku
yang tertinggal sewaktu dia dan anak-anaknya menginap di rumahku dulu.

notahatiyangtaktenturasa : sebenarnya aku juga mempunyai koleksi buku-buku agama.  Harap-harapnya aku akan rajin untuk mentelaah semula saat usia kian ke penghujungnya ini.


12 ulasan:

  1. sama saya kak.. Buku Laskar Pelangi tu baru je habis bacca .Almost a year nak abiskan. Haruuu..

    BalasPadam
  2. time study je dulu slalu bc novel la ni jd pemalas da..

    p/s bla klik kotak komen slalu kuar iklan pop up.. amik perhatian ye kak cik..

    BalasPadam
  3. hm, sye klau novel English cepat je....

    BalasPadam
  4. kekadang sampai terleka disebabkan novel, susah nak berhenti

    BalasPadam
  5. kenangan tu kak, zaman teruja baca novel.. saya pun ada koleksi novel, minat masa jalan sekulah2 dulu..:).. dulu hari2 kena marah ngan mak, tido lewat malam baca novel, bangun tido baca novel, pantang ada masa sambung baca novel.. dia bising sebab tak nolong didapur.. :D

    BalasPadam
  6. Tu hobi Alin jugak Kakchik. Kalau baca tak ingt dunia..

    BalasPadam
  7. pun tak berapa minat nak layan...lagi2 ada ank2 kecik ni...kejap nak tu lah nak ni lah...haihhhh!!

    BalasPadam
  8. kami adik beradik pun gila novel.. kakak saya sampai ada collection novel utk disewakan..sekarang dah bukak kedai buku..tapi sekarang saya dah kurang baca novel.. lagi prefer baca yg ilmiah sikit.. kononn..hehe..

    BalasPadam
  9. wah banyak koleksi novel akak.. kat rumah, stok buku kena ada kat kepala katil.. klu landing kat katil mesti nak kena belek2 buku dulu..

    BalasPadam
  10. last saya baca novel tahun 2001 mak~tu pun sebab sekolah suruh~keh keh~

    BalasPadam
  11. Saya pun segan nak tunjuk buku2 agama yang menjadi koleksi... heheheh

    novel baru ada banyak lagi ni...

    BalasPadam
  12. pudar disebabkan keadaan bukan sengaja. maybe kiter bole tubuhkan kelab pembaca novel n membaca bersama2 apabila kelapangan?

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.