Kawan-kawan kakcik

Isnin, 14 November 2011

Jom ikut saya mandi...



Selepas puas mandi di kolam, kita sambung pula di bilik air...

Dah puas mandi, laparlah pula...



Jangan jadi macam bangcik dengan Iman ni, asyik tidur dan mengadap televisyen sahaja kerjanya...




36 ulasan:

  1. eee nampak iman tingat kat sitomey saya, dipinjam orang..dh 4 hari tak jumpa, rindunya...

    BalasPadam
  2. Huh... tengok adik mandi, relex, makan macam bosslah dia....

    Iman asyik ada dengan anak-anak kakcik aje. Dah duduk dgn kakcik ke?

    BalasPadam
  3. wahhh...bestnya kak cik dapat berendam cam gitu...tp kalau ada kat swimming pool malu le pulak nak berendam2.

    alahai psing sambil lelap gitu nampak manja tp Aina dah tak rela nak layan2 anak kecil lagikkk...terasa dah tua...

    BalasPadam
  4. Q...

    Iman ni memang rapat sangat dengan sepupu2nya. Dia panggil kakcik 'mamak' sedangkan orang lain panggil 'mak' je. :)

    BalasPadam
  5. bujal...

    Iman tu anak kepada adik perempuan mak. :)

    BalasPadam
  6. Kakzakie...

    Bakal boss agaknya si Adik tu. :)

    Iman ni anak tunggal adik kakcik, jadi memang selalu datang lepak di rumah kakcik. Rumah mereka pun tak jauh dari rumah kakcik. :)

    BalasPadam
  7. Aina...

    kakcik pun geram je tengok si Adik tu berendam sebab tak dapat nak join sama. ;-)

    Kakcik rasa kakcik pun tak sanggup dah nak berjaga malam untuk bancuh susu dan salin lampin anak kecil. ;-)

    BalasPadam
  8. lepas makan adik terus tidur...hehehehe!

    BalasPadam
  9. kaklong...

    bukan dia terus tidur sebaliknya dia 'dera' mak dia ikut apa yang dia buat - tengok tv ke, jalan2 ke...

    BalasPadam
  10. gedek!...

    kakcik pun (tapi malu ah!) ;-)

    BalasPadam
  11. KhaiRin...

    selagi dia tak puas mandi, kecut pun dia tak kisah. :)

    BalasPadam
  12. besh mandi manda...:) sesekali sekala apa salahnya kann

    BalasPadam
  13. mama maman...

    kalau ada pakaian yang sesuai, mahu kakcik pun berendam sama. :)

    BalasPadam
  14. wah adik berenang cam pro..duk santai pas mandi cam bos hehe

    qema berenang kat sungai jek :)

    BalasPadam
  15. Qema...

    adik tu bos kepada mak dia. ;-)

    BalasPadam
  16. rileks je berendam..best!

    lamanya tak bawak anak2 mandi kat swimming pool..

    BalasPadam
  17. Amboi seronoknyaa mandi manda.. :) dan penat mandi pewut lapor terus plak makan yer..

    BalasPadam
  18. akak,

    tajuk tu bahaya betul kalau tak tgk gambar ..

    BalasPadam
  19. Rai...

    seronok juga jadi budak2, rileks je mandi dengan mak jadi life guard! :)

    BalasPadam
  20. Rinna...

    itu sebab BS tu montel - makan je kerjanya. :)

    BalasPadam
  21. Anaa...

    silap2 dia lebih berat dari Anaa. ;-)

    BalasPadam
  22. Yan...

    laaa... kakcik tak terfikir pun tentang 'bahaya' tu! ;-)

    BalasPadam
  23. mandi makan tidur,, macam bos hahaha :)

    Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM100, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

    BalasPadam
  24. SALAM,
    AJAK MANDI TAPI TAKDE PUN DALAM GAMBAR. INGATKAN KAKCIK YANG MANDI TADI !

    BalasPadam
  25. Cikgu Tie bertanggapan macam LF juga pada mulanya, ingatkan kakcik yang mandi.kehkehkeh....

    BalasPadam
  26. geramnya tengok dierr!! rasa cam nak cubit2 pipinya!... geram sungguh la.. agaknya dapat jumpa nanti blogger gath? hehe

    BalasPadam
  27. besnya mandi kolam...
    lama dah x berpeluang nk berendam cam tu
    sesekali g ksus kt hotel pun segan lak nk berendam..hihi

    BalasPadam
  28. konde...

    bos harus sahaja utamakan kerja, kalau tidak nanti semuanya tidak boleh diuruskan. :)

    BalasPadam
  29. Dato' LF...

    kalau saya letak gambar saya dengan gaya seperti BS tu, harus sahaja ada yang buat laporan kepada SKMM nanti!

    BalasPadam
  30. Cikgu Tie...

    ish ish... tak baik tau! ;-)

    BalasPadam
  31. Kella...

    kalau ada rezeki, dapatlah berjumpa nanti. Masa pertemuan di rumah kakcik pun BS tak ada. :)

    BalasPadam
  32. exora...

    kakcik terfikir juga nak beli burqini (pakaian mandi muslimah), tapi rasa macam membazir sebab bukan selalu hendak digunakan. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.