Kawan-kawan kakcik

Rabu, 12 Oktober 2011

RTK - tak perlu kata apa-apa...



35 ulasan:

  1. Salam Kakcik... akak masuk spital sama dgn encik suami juga ker? semoga mendapat kesihatan yang baik.

    BalasPadam
  2. W/salam Cyana...

    memandangkan En Suami di hospital, kakcik memilih untuk bereat di rumah bersama anak-anak yang juga demam.

    BalasPadam
  3. Salam kakcik,

    Harap semuanya baik2 dan dipermudahkan. Aminnn..

    BalasPadam
  4. W/salam LiNda...

    terima kasih kerana mendoakan. :)

    BalasPadam
  5. sekarang dah lega kakcik?
    harap2 kannn...

    BalasPadam
  6. Semoga kak Cik sihat2 sahaja...jgn lupe mkn ubat ye

    BalasPadam
  7. assalammualaikum kakcik...
    semoga kakcik sihat ye...byk2 berehat...

    teringat mase anak2 saye mase kecik dulu2 selalu gi klinik ambik ni..

    BalasPadam
  8. lini doakan kak cik kembali sihat.....semoga Allah swt sentiasa melindungi dan merahmati kak cik

    BalasPadam
  9. dapatkan rehat yang secukupnya yer kakcik...

    BalasPadam
  10. Astaghfirullah.... sabar ye kakcik. Kakak doakan yg terbaik. Ujian Allah sebagai penghapus dosa-dosa kecil...

    BalasPadam
  11. Semoga kakcik cepat baik yer.. Rehat banyak2 & jaga kesihatan yer.

    BalasPadam
  12. kakcik tak admitted kan?

    jaga diri ye

    BalasPadam
  13. kak chik cepat sihat ye. kang ramai plak yang windu.

    BalasPadam
  14. semoga cepat sembuh.. kakchik jaga diri ye...

    BalasPadam
  15. dear kak cik, semoga cepat sembuh ok, banyakkan berehat

    BalasPadam
  16. kenapa ni kakcik? harap cepat sihat..

    BalasPadam
  17. sakit tu ujian untuk kita, menharapka asthama hilang mungkin tidak cuma mungkin boleh control makan supaya asthma tidak menyerang...

    apapun semoga kak cik sentiasa sihat...

    BalasPadam
  18. kak cik yg sakit ke tu? semoga cepat sembuh ya..

    BalasPadam
  19. kakcik ke yg dlm gmbr tu? Kalau Kakcik, ela doakan cepat sembuh.

    BalasPadam
  20. semoga lebih sihat lagi lepas ni kakcik.. usia ni cepat benar rasa sakit.. saya pun sama jugak

    BalasPadam
  21. rest banyak2 kak...
    moga sihat sentiasa

    BalasPadam
  22. kami semua doakan kak cik cepat baik

    BalasPadam
  23. Terima kasih kepada semua yang mendoakan agar kesihatan kakcik kembali pulih. Dugaan yang sedikit dariNya untuk kakcik terus muhasabah diri. :)

    BalasPadam
  24. Assalamualaikum Kakcik,

    Ni gambar lama ke baru? Semoga Kakcik dan keluarga dlm keadaan sihat dan sejahtera selalu.

    BalasPadam
  25. ler kakcik...
    semoga cepat sembuh ye..!

    rehat betul2...

    BalasPadam
  26. Wa'alaikummussalam Yong Halima...

    gambar baru tu.

    BalasPadam
  27. Salam. Bila gambar ini diambil? Jaga diri ye Kakcik.. Moga Kakcik sihat sentiasa..

    BalasPadam
  28. Nur...

    gambar itu dirakam pada 11/10/2011

    BalasPadam
  29. kakcik, dh sihat ker? jgn stress2 n byk rehat, kak.. didoakan akak sekeluarga sejahtera...amin3!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.