Kawan-kawan kakcik

Rabu, 19 Oktober 2011

RTK - Kabur...


46 ulasan:

  1. RTK tu apa kak....?

    Kek apa tu....???

    BalasPadam
  2. kadang2 kamera buat hal...
    mencik..!

    BalasPadam
  3. jeBateja...

    RTK = Rabu Tanpa Kata. :)

    BalasPadam
  4. kaklong...

    sekabur mata dan hati orang yang memegang kamera itu. :(

    BalasPadam
  5. Besday kakcik ke? Klu ye semoga pjg umur n murah rezki ye!!!!

    BalasPadam
  6. Aju...

    birthday kakcik dah berlalu pada bulan Ogos lepas. :)

    BalasPadam
  7. ayork..nape cam gini??
    mama dah sihat ke ni??

    BalasPadam
  8. rabu tanpa kata, kakcik buat sendiri kek tu?

    BalasPadam
  9. cheqna...

    mama masih belum begitu sihat, mudah2an akan pulih sepenuhnya dalam sehari dua ni. InsyaAllah. :)

    BalasPadam
  10. eLL...

    kakcik tak pandai buat kek! ;-)

    BalasPadam
  11. x pe kabaur gambar, jangan kabur hati kan?

    BalasPadam
  12. Kakcik saja tepek yg kabur kalau tak kami semua terliur:)

    BalasPadam
  13. kek tu wlu kabur saya still bole nmpk n sgt buat saya pun craving for kek...

    salam kenal kakcik..hehehe saya pnggil akak saya pun kakcik :)

    BalasPadam
  14. sabau je kak chik, poning pikir RTK tu apa, nasib baik nampak kak chik reply komen tu.

    BalasPadam
  15. RTM saya tau..ekekekeke....

    Hari ni saya nak buat survey pasal gathering kita tu ye kakcik kat blog saya...

    BalasPadam
  16. Kak Chik malas nak taip panjang2 ekkk, heeee~

    BalasPadam
  17. kakcik...
    mmg kabur....
    heheheh

    kek coklat tu nak buat berapa byk yek kakcik...kl rajin sy buat sekalik """"" kl ngajin, sy ajak hubby pg lepas kek siap di kukus...harap before kul2 kami sampai....insya ALLAH...kakcik jgn off henpon, nnt kami sesat susah plak...huhuhuhu...dah laa tak berapa nak mahir jalan2 kat sana....

    BalasPadam
  18. pening kalau tgk pic macam gini

    kakcik apa cite ahad ni..
    tak update :)

    BalasPadam
  19. erkkkk
    takleh eja wording kat kek tu
    hehe.. rasa mcm orang rabun lak

    BalasPadam
  20. Shida...

    eniversary kakcik bulan 12 nanti. :)

    BalasPadam
  21. halila...

    kek 'persembahan'...hehehe

    BalasPadam
  22. sisdee...

    salam kenal. Terima kasih kerana sudi singgah. :)

    BalasPadam
  23. Cik Ina...

    orang lain banyak yang taip - WW. :)

    BalasPadam
  24. Dr Faiz...

    elok tu. Tinggal beberapa hari saja lagi ni. :)

    BalasPadam
  25. eMMe...

    telaga ilham dah kering. :)

    BalasPadam
  26. Azian...

    bawa sekadarnya sahaja. Kakcik tak dapat nak agak berapa. InsyaAllah, hp kakcik tak pernah off. :)

    BalasPadam
  27. Ati...

    tentang hari Ahad tu - kakcik ada buat satu catatan di bawah sana tentang 'jangan lupa temujanji kita'. :)

    BalasPadam
  28. Dr Hanie...

    saja kakcik tak mahu bagi orang baca perkataan pada kek tu...hehehe...

    BalasPadam
  29. Chik Att...

    ambil gambar sambil tahan batuk! ;-)

    BalasPadam
  30. geram kan bila snap gambar tak menjadi

    BalasPadam
  31. Su...

    kadang2 ada juga faedahnya gambar tak jadi ni. :)

    BalasPadam
  32. cam ner boleh kabur kak cik cuaca cerah jer...

    BalasPadam
  33. Aina...

    bila hati kabur, begitulah jadinya! ;-)

    BalasPadam
  34. ingat kot power cermin mata dah kurang, rupanya memang gambo tu kabo ye... kecik beso kecik beso anak mata nak membaca tulisan kek tu..

    BalasPadam
  35. Anaa...

    dapat baca tak tulisan tu? :)

    BalasPadam
  36. Aizamia...

    datanglah 23/10 (tak apa kalau tak bawa apa2 pun), ada yang akan bawa kek di hari tesebut. :)

    BalasPadam
  37. klu x nak kabur kena pakai kamera yg tahan gegaran tgn...hehehe....

    BalasPadam
  38. TK...

    bukan setakat tangan bergoyang, badan pun bergoyang sama. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com