Kawan-kawan kakcik

Khamis, 11 Ogos 2011

BS dan kek hari lahirnya ...

Kek aiskrim.

Saja suka nak letak dua gambar!

Bersama kawan-kawannya yang singgah selepas mereka balik dari solat tarawih.


Kek itu ditaja sepenuhnya oleh Along.  Alhamdulillah, setiap kali tiba hari ulangtahun kelahiran setiap anggota keluarga (termasuk dirinya sendiri) Along akan menaja kek atau 'makan-makan' di luar.  Semoga Allah SWT sentiasa melimpahkan rezeki yang halal lagi berkat buat Along dan adik-adiknya serta diriku dan suami juga. Amin.


25 ulasan:

  1. amin, amin moga doa ini dimakbul sempena ramadhan.

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah, seronok bila mendapat tajaan...lebih-lebih lagi dari anak sendiri....hepibesdei BS...moga panjang umur dan murah rezeki.

    BalasPadam
  3. amin.....
    moga allah kan memberkati mama sekuarga

    BalasPadam
  4. Seronok dapat raikan besday boy.. lebih2 lagi yang menaja kek utk adiknya.

    BalasPadam
  5. sedapnya kek birthday adik ni...

    insyaAllah..moga murah rezeki semuanya ..amin.

    BalasPadam
  6. hepi besday BS..semoga jd anak yg soleh dan diberkati allah didunia dan akhirat...

    same bulan kelahiran dgn unty ain la...tapi unty ain ni dh byk angkanye...

    BalasPadam
  7. erm...lame dh x mkn kek. Rasa yummy nye kek adik ni..

    BalasPadam
  8. sedapnya nampak kek aiskrim tuu .. aunty nak sikit boleh ?? :))

    BalasPadam
  9. kek eskrem??! *pensans*
    amboi along enterprem stelah skian lame ye hehehe.. moge dilimpahkan rezki yg halal buat kite smue ye kakcik ye.. amiinnn!

    BalasPadam
  10. sedapnye kek aummm hehe..ameen utk doa tu :)

    BalasPadam
  11. kemain sedap nengoknya kek tu kak...

    eh!
    pose hehehehe

    BalasPadam
  12. along memang baik...
    happy belated birthday adik

    BalasPadam
  13. selamat hari lahir BS..
    kek yang sedap.. ;)

    BalasPadam
  14. sedapnya tgk kek aiskrim tu..tambah-tambah tgh puasa ..

    BalasPadam
  15. dik mai sini sikit kek tu...nak bg kat farah ni...<---hehehhe..ayat....

    BalasPadam
  16. saya suker kek eskim

    dik, kalu ada lebih, meh minta skit

    BalasPadam
  17. Selamat Harijadi ke 10 Adik...ramai kawan datang. Mak dan abah bagi apa?

    BalasPadam
  18. moga dimurahkan rezeki along...aminn...

    mungkin sebab saya pun yang sulung...sama lah saya dengan along..tiap kali ada ulangtahun dalam family, insyaallah...mesti kena raikan..

    BalasPadam
  19. BS sebaya ayong rupanya
    selamat hari lahir semoga menjadi anak yang baik

    sedap kek tu nak sikit ;p

    BalasPadam
  20. Utk along moga pjg umur n murah rejeki ;)

    BalasPadam
  21. comel je senyuman adik BS... moga adik jadi anak yang baik

    BalasPadam
  22. kakakku kakcik..

    bulan ni saya berbelanja lebih sikit.. besday isteri 5/8, anak sulung 20/8..saya mmg terapkan sikap meraikan ahli keluarga pada anak2 saya.. antaranya, memberi hadiah sempena hari lahir..

    BalasPadam
  23. hepi belated b'day to adik...
    moga terus chubby ya dan jadi anak yg soleh serta berjaya dunia dan akhirat amin..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.