Kawan-kawan kakcik

Selasa, 21 Jun 2011

Jangan salahkan blog...

...  bila masakan hangit di kuali!

Dua warna lebih menarik dari satu warna, kan? ;-)


Itulah Adik dah kata -
komputer riba tu bagi kat Adik je!





32 ulasan:

  1. Saya setuju,
    jangan bersikap suka menyalahkan pihak lain.....

    BalasPadam
  2. KakCik
    .... tapikan tapi bila kita takleh mengomen kat blog kawan2 kerana blogspot mereng, nak salahkan siapa?? Nak ngadu kat siapa???

    BalasPadam
  3. yang belah kanan tu kita orang panggil 'extended version' hehehe

    BalasPadam
  4. hangit masih boleh dimakan ok lah kak...
    jangan hangit hitam bak arang tuh
    hehehehe

    adik - kena pujuk hoccay mak uols tuh!
    ekekeke

    BalasPadam
  5. kakcik..cantik ape dwi kaler..menarik ..

    BalasPadam
  6. yg pnting sedap dimulut dan kenyang di perut :)

    BalasPadam
  7. tak salah blog pun, salah kita yg terleka seketika

    BalasPadam
  8. hehe... ke akak tgh sibuk ngn lap top sampai hangit nih? hehe.. tp tak pe.. variasi tuh..

    BalasPadam
  9. takpela kakcik, nampak mcm nuget yg beza keluarannya... hehehe

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum Kakcik,

    Tak aper, hidup memang warna warni.

    BalasPadam
  11. Salam Kakcik;

    hehehe... ayat coverline tuuuu...

    BalasPadam
  12. Kalau saya..lebih suka yang sedikit hangit tu, kakcik..kalau kat rumah..bab menghangitkan makanan saya yang terer...hehe...mau tak mau saya telan je la yang hangit tu...

    BalasPadam
  13. colourful, walaupun cuma ada 2 warna saja. heheh!

    BalasPadam
  14. hangit ke tak ke asalkan sekejap ada kejap tak ada...

    BalasPadam
  15. Yang penting masuk mulut sedap kak...

    Saya pun pernah jadi yang serupa kak..:)

    BalasPadam
  16. ni sure kes terlebih khusyuk update blog sampai lupa nuggets goreng kat atas dapor tu ehh..hik hik..hangit takpe lagi kakcik, jangan hangus ..

    BalasPadam
  17. hat gelap sikit tu mesti sedapkan kak cik...hehehehe

    BalasPadam
  18. hehehe...saper punya kijer ler tu...

    BalasPadam
  19. saya pom biasa kak..RALITTTTT..ehheheeee

    BalasPadam
  20. eh mcm sama pulak..pg tadi goreng cekodok pun jd dua kaler..jadi nk salahkan sape?

    BalasPadam
  21. suka blog kakcik akhir2 nie..
    dengan gambar sahaja ayu faham maksudnya.

    BalasPadam
  22. lagi garing lagi rangup lagi sedap kakcik hehe..

    BalasPadam
  23. ataupun bila leka berborak dengan jiran !


    siapa lah agaknya tu...?

    BalasPadam
  24. hahahha..

    cantik betul nuget ibu..

    BalasPadam
  25. kakcik... kadang yg hangit tu lg sedap. hehe

    BalasPadam
  26. Hidup ini indah dg kaler2 coklat, kuning dan..ohh di situ ada 2 kaler saja :).

    BalasPadam
  27. Assalamualaikum,
    Saya suka yang garing ;)

    BalasPadam
  28. Nampak disitu perbezaannya. babab kak chik tak nak bagi laptop kat adik, kang nugget dah kaler lain.ekekek

    BalasPadam
  29. Terima kasih kepada semua yang sudi meninggalkan pandangan. Kebelakangan ini, kakcik semakin kekeringan idea nampaknya....

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.