Kawan-kawan kakcik

Rabu, 23 Mac 2011

Sayap, perut dan ekor...

Dr. Singa ... inilah sayap yang gedabak itu (dan menghalang pandanganku)...








24 ulasan:

  1. lea ingat apalah tadi.rupanya belon. hihihi cakap org sarawak

    BalasPadam
  2. dah lupa bila agaknya kali terakhir naik MAS. rasanya sejak rombakan besar2 ke atas tambangnya enath tahun bila dah lupa...

    BalasPadam
  3. To my dear KakCikS:)

    Assalamualaikum:)
    Boringkan!... bila yang gedabak tu laaa yg kita duk tgk spjg 'berterbangan'..huhu:)

    MogA akak sihat2 yaa:)

    BalasPadam
  4. duduk kat sayap... memang memboringkan .....
    duduk kat belakang boleh skodeng steward ..... skodeng apa ada kat dapur... hehehehe

    BalasPadam
  5. banyak e seat kosong kakcik..

    BalasPadam
  6. banyak jer seat kosong, boleh pilih ker nak duduk mana2 pun? hihiih

    BalasPadam
  7. belum pernah naik MAS
    sebelum ni asik dgn belon merah jer
    insyaAllah, jumaat ni nak merasa naik belon putih ada wau pulak :D

    BalasPadam
  8. saya juga tak pernah lagi merasa terbang ni...koman betul..!

    BalasPadam
  9. kak cik... kena beli kamera best satu nie. teman kakcik jalan2. hehe

    BalasPadam
  10. Salam KakCik, akak tak kira dok tingkap, depan atau belakang...asalkan dekat aisle, senang gi toilet! Asyik nak buang air jer akak ni, payah!

    BalasPadam
  11. Monalea...

    saja kakcik letak tajuk macam tu. Bila dah banyak buat catatan, kadang2 nak cari tajuk pun jadi masalah. :)

    BalasPadam
  12. JunAina...

    kalaua rajin layari laman web MAS, kadang2 boleh dapat tambang yang lebih murah dari AA... :)

    BalasPadam
  13. Wa'alaikummussalam adikku Tinie...

    mujurnya masa kakcik menaiki pesawat itu, banyak tempat yang kosong (kalau Boeing, mungkin penuh)...jadi kakcik 'merayau' sesuka hati saja kat dalamnya... :)

    Semoga TInie juga sihat dan ceria selalu.

    BalasPadam
  14. Chik Att...

    kalau tak dapat bergerak dan terpaksa duduk di tepi sayap tu sepanjang masa, tidurlah jawabnya... :)

    BalasPadam
  15. Kakpah...

    mungkin sebab pesawat Airbus tu besar gedabak jadi memang nampak banyak kosong. Siap boleh baring dengan selesa di tempat duduk tengah yang punya 4 kerusi tu! :)

    BalasPadam
  16. eelobor...

    masa mula2 naik, kenalah duduk di kerusi yang telah ditetapkan. Lepas tu, sesuka hati je nak tukar2... bukan ada orang nak naik lagi kat atas awan tu, kan? :)

    BalasPadam
  17. Dr h4ni3...

    hendak ke mana gerangan? Lamakah hendak berpergian? Nanti jangan lama sangat tak update blog tau... :)

    BalasPadam
  18. Sham...

    bukan koman, mungkin belum ada keperluan... :)

    BalasPadam
  19. Cyana...

    betul tu.. Cyana tak adakah nak 'let go' kamera Cyana yang lama? :)

    BalasPadam
  20. W/salam Yong Helli...

    setakat ini, kakcik belum lagi menggunakan tandas dalam pesawat! Harap2nya kakcik tak perlu berbuat begitu. Lagipun, penerbangan yang paling lama kakcik naik cuma memakan masa lebihkurang dua jam setengah... :)

    BalasPadam
  21. tapi kan kak..org kata kalau nak rasa selamat naik flight kena duduk kat kepak or exit door...hehhe

    BalasPadam
  22. Kaseh...

    hehehe... kakcik tak nak fikir tentang keselamatan.. TATOTTTTT.... :)

    BalasPadam
  23. HAHAHAAAAAAAAAA !!!!!!!!!
    kita selalu senasib eh kak!!!

    (maacamlah saya ni selalu naik belon !! )

    BalasPadam
  24. Pn Dr...

    kakcik pun tak selalu naik belon. Cuma dua tiga tahun kebelakangan ini suami kerapa 'ada kerja' di Sabah/Sarawak dan kakcik hanya menemaninya... :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com