Kawan-kawan kakcik

Rabu, 3 Februari 2021

Mahal tak semestinya sedap...

Mi Kari RM10.00 (Pemilaian 5/10)

Mi Kari RM5.00 (Penilaian 8/10)

 
Namun selera orang bukannya sama, kan?  Tak sedap di lidah dan tekak kita, mungkin sedap bagi orang lain.  Begitulah juga sebaliknya...

6 ulasan:

  1. Betul, yang mahal tak semestinya sedap.
    Yang sedap tak semestinya ada di hotel 5 bintang

    BalasPadam
  2. Murah juga tak semestinya tak sedap.

    BalasPadam
  3. amboii mahalnya sampai rm10...takda bezanya dgn yg berharga rm5 tu kakcik

    BalasPadam
  4. Justeru yang mahal jangan terlalu disanjung yang murah jangan telak paling hujung kan kakcik. Setuju sangat, kadang murah tu yang nikmatnya lain macam.

    BalasPadam
  5. mhl btul mee kari rm 10..mcm mkn kt restaurant

    BalasPadam
  6. kadang memang betul tu kakcik, mahal tak semestinya sedap... kadang yang murah tu 10kali lagi sedap dari yang mahal tu...
    sebab dana pun pernah beli tapi bukan mee kari lah, kwn ni dulu kerja di kedai makanan yang gah bila dia buka kedai mkn, kita expect makanan dia pun sedap lah sebab harga mahal macam kedai popular tapi hampa bila rasanya.... biasa saja

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com