Kawan-kawan kakcik

Khamis, 27 Oktober 2016

Di awan itu tertulis namaMu...

Allah... akhirnya aku melihat namaMu terukir di awan senja semalam (26/10/2016).

Selepas Maghrib, aku keluar rumah untuk menemani suami ke klinik.  Sewaktu menunggu suami masuk kereta, aku memandang ke hadapan, ke gumpalan awan-gemawan.  Dan... AllahhuAkbar! aku bagai tergamam melihat nama Allah dalam tulisan jawi terpapar di awan itu. Aku rakam dengan kamera telefonku, tapi kurang jelas pula ia kelihatan...

Nampak tak?

Agak kabur tapi rasanya masih boleh 'dibaca'...

Allah...sekian lama aku menunggu untuk melihat
namaMu di awan, akhirnya Kau makbulkan...

12 ulasan:

  1. Subhanallah...
    Itulah keagungannya yg tak boleh dinafikan

    BalasPadam
  2. Itulah kuasaNya kan kakchik. Subhanallah

    BalasPadam
  3. subhanallah..takjub tengok! Maha Cantik Allah!

    BalasPadam
  4. Nampak Kakcik, walaupun tak berapa jelas. Tapi bolehlah figure out tulisan tu berbentuk Allah!

    Bertuahnya Kakcik dapat menyaksikannya sendiri!

    BalasPadam
  5. subhanallah..bertuah kami sebab kakcik kongsikan untuk tatapan kami juga..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com