Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 4 April 2015

Rindunya hendak ke luar negara lagi...

...eh ... datanglah mengada-ngadanya tu kan?

Baru sekali dua ke luar negara dah macam itulah kebiasan setiap tahun pulak!

Berangan tak salah, kan?

Ada rezeki, pergilah dengan izin Allah. Kalau tiada tu, diam-diam sahaja uruskan rumhatangga.

Buat dengan ikhlas, ganjaran dari Allah tetap ada walaupun tidak dipandang manusia...kan? kan? kan?...

Haaa... tau tak apa...

Tempat yang paling dirindui untuk dikunjungi lagi...
Tertipu di Ho Chi Minh City...

Ada juga kenangan tertipu di Beijing...

10 ulasan:

  1. insya Allah..ada rezeki pasti berkunjung lagi kakcik..

    BalasPadam
  2. ajak Abg Bob ke Ostolia la kakcik...hihihih

    BalasPadam
  3. Kak chik ... mekah dan madinah antara tempat yang amat dirinduikan kak chik...

    BalasPadam
  4. Kakcik, jemputlah datang ke tempat kami.

    BalasPadam
  5. kaknoor pun teirngin nak jadi tetamuNYA lagi dan lagi dan lagi kakcik kan tak jemu kesana wlaupun beberapa kali..

    BalasPadam
  6. In shaa Allah kak cik , seronok tengok kak cik pernah ke luar negara, ana ni belum ada rezeki lagi ke negara orang... :)

    BalasPadam
  7. insyallah..ada rezeki boleh pergi lagi :-))

    BalasPadam
  8. Norh sanggup tak tukar kereta sebab nak beli flight tiket..hehehhe

    BalasPadam
  9. Simpan $ utk ke Hawaii ke kita bersama Fernandez airasia bln 12 nih :)

    BalasPadam
  10. Kalau dah rindu tu apa kata make a dream comes true, Kakcik :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.