Kawan-kawan kakcik

Isnin, 13 April 2015

Iklan baru dari Nuffnang...

...walaupun dapat pulangan tak banyak mana,  sekurang-kurangnya ada jugalah iklan berlari-lari dan menari-nari di blog ini...

15 ulasan:

  1. dah lame tak jengok nuffnang.. bape hengget ntah dlm tu..

    BalasPadam
  2. Saya dulu nak masukkan nuffnang..tapi tak reti...sampailah ke la ni pon tak reti-reti!

    BalasPadam
  3. Alhamdhulillah..jadilah kan kakchik.
    KY pun sesekali ngintai juga..tapi takde penambahan..hihi

    BalasPadam
  4. tu dia byk nye .. tahniah kcik ....

    BalasPadam
  5. alhamdulillah...kita pun dapat jugak bonda..

    BalasPadam
  6. Walaupun "tak banyak" tapi banyak juga tu, kalau tukar jadi cash nanti kenyang jugalah belanja makan abang Bob...

    BalasPadam
  7. Saya pun ada jugak walaupun entah berapa sen jer, huhu..Oklah tu..sikit-sikit lama-lama jadik bukit hehe

    BalasPadam
  8. saya dah lama tak check nuffnang saya yg seciput tu kakcik...malas nak check...hahaha

    BalasPadam
  9. samalah Kak Cik.. blog CT pun sayup2 saja.. hehehe..
    tapi okayla kan dari tak ada.. tahniah =)

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah.. ada juga dari takde kan.. sikit2 lama jadi? ^_^

    BalasPadam
  11. saya pun tak banyak..CPUV tu sekali dia dah masuk lepas ni akan ada lagi la berderet masuk..setengah blogger memang hari2 CPUV masuk..yang tu memmang best..sebulan boleh cecah 200 kalau dah earning tamat

    BalasPadam
  12. ALhamdulillah...bertingkek² tu mak.

    BalasPadam
  13. Saya ni kak, tengok akaun NN sebulan sekali jerk. Boleh cash out ke tidak. Biasanya banyak sangat sampai tak tercash out dah :)

    BalasPadam
  14. saya tak reti dan tak tau nak bernuffnang bagai

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.